reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

nemesis666 ja mam wydzielinę od pewnego czasu jest biała i śluzowata czasmi przy wstawaniu więcej pocieknie. Lekarz stwierdził że wszystko ok. Mi już jakiś czas temu wypadł czop i czasami boję się że wody mi odchodzą. Takie uczucie. Najlepiej jakby Twój gin to obejrzał bo przecież w ciąży jesteśmy barziej narażone na infekcje.
liiiviiia NIFUROKSAZYD jest świetny na biegunki. Nie raz mnie uratował.

reklama
He he he ja ostatnio jechałam zwykłą taksówka do szpitala i mam nadzieję, że miła pani kierowca nie zabrała mnie tylko z racji swojego dobrego serca dygając cała drogę o samochód he he he;-);-);-);-);-)
A tak serio to własnie zabrałam się za pranie malutkich ubranek...ale mam radochę
Princi a ja wlasnie wczoraj skończyłam swój plan porodu ....he he jak tam Twój??:-):-):-):-)

Ja mam zwiekszona wydzieline juz ze 2 tyg myslalam ze moze jakas infekcja ale gin nie kazal mi przyjezdzac wiec pewnie to normalne bo przeciez mu mowilam ... U mnie nie jest taka az cieknaca bo na wkladce raczej jej nie mam ale za to za kazdym razem jak ide do kibelka to caly papier upaciany. No i czasem jest przezroczysta a czasem bialawa.
A ja kurcze pomylilam swoje zwolnienie i powiedzialam mu ze mam do piatku a mam do niedzieli i teraz znow musze wisiec pol dnia na tel zeby go zlapac bo pewnie zamiast w piatek bedzie kazal przyjsc w pon :-( bo w pt nie bedzie mi mogl nastepnego wypisac a nie usmiecha mi sie w pon jechac drugi raz po samo zwolnienie ...

Makta a ja swoj przejrzalam, pozaznaczalm co najwazniejsze..:happy2: i moja Midwife mowi,ze nast razem porozmawiamy o tym.. Jest tam cos ciekawego na co powinnam zwrocic szczegolna uwage ??:confused:

Ja pewnie jako ostatnia (bo nie włączałam komputera od wczoraj rana)ale również serdecznie GRATULUJE KROPTUSI!!!!!!!!!!!!!!!!ale się musiała dziewczyna namęczyć.Ale Synek wszystko wynagrodzi.

Ja dziś idę po receptę na mojego drożdżaka i mam pierwszą wizyte u prywatnej położnej.Bardzo ciekawa jestem co powie.U mnie kompletnie nic się nie dzieje nie ma skurczy ....nic.Jak wrócę to napiszę co powiedziała.

Spadam.. szorowac lazieneczke.. :sorry2:sosik sie robi.. kuchnia to juz masakra haha po moim gotowaniu :-D jak sie zrobi, to sprzatne i kuchnie.. dzis dzien porzadkow ! :rofl2:

reklama
Princi ja w sumie kierowałam się dwoma linkami...łatwiej bylo go zrobic bo wszystko ładnie przetłumaczone. Poza tym przejrzałam jeszcze plan proponowany przez NHS...
podsyłam Ci te dwa linki moze jeszcze znajdziesz cos ciekawego.
Dla mnie najwazniejsze było abu mnie nie połozyli wiec opisalam, ze chce chodzić zmieniac pozycje i miec wybor w jaiej urodzę. Poza tym BROŃ BOŻE KLESZCZE I TA ICH SSAWKA...juz wole cesarkę i samo znieczulenie.

Linki:
Your birth plan
Jak zaplanować poród w Wielkiej Brytanii?- Wiadomości - Anglia w INTERIA.PL - Polonia, emigracja na wyspy

Do góry