reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
A my znowu o jedzeniu he he he
ciężarówki pełna gębą...ja dzisiaj postawiłam na gumisie Haribo i jestem taaaaaka szczęśliwa, że ho ho.
Princi, jakim programem sciągasz filmy??
ciężarówki pełna gębą...ja dzisiaj postawiłam na gumisie Haribo i jestem taaaaaka szczęśliwa, że ho ho.
Princi, jakim programem sciągasz filmy??
kasiunia123
Fanka BB :)
Ja się witam dopiero teraz, bo od rana do 18 siedziałam w sklepie (M był na spływie kajakowym), później poszłam do sis. zrobić paznokcie bo jutro ma weselicho i właśnie niedawno wróciłam i odpoczywam czytając bb
TolaLee może waga dzidzi zależny tez od genów ja jak się urodziłam to ważyłam 4 kg a mój M 3,6 kg a u Ciebie jak było z waga??
Olgha no właśnie zdziwiłam się, ze lekarz nie mówił o żadnych pomyłkach tez uważam ze lepiej jak maleństwo wazy troszkę więcej, niż miałoby ważyć niecałe 3 kg
liiiviiia dobrze, ze wyjaśnił Ci się problem z 5 kg;-)
TolaLee może waga dzidzi zależny tez od genów ja jak się urodziłam to ważyłam 4 kg a mój M 3,6 kg a u Ciebie jak było z waga??
Olgha no właśnie zdziwiłam się, ze lekarz nie mówił o żadnych pomyłkach tez uważam ze lepiej jak maleństwo wazy troszkę więcej, niż miałoby ważyć niecałe 3 kg
liiiviiia dobrze, ze wyjaśnił Ci się problem z 5 kg;-)
Witam weekendowoWiecie jak na drugą połowę sierpnia a od nas tylko rozpakowane 3 dziewczyny to chyba faktycznie dobrze się trzymamy;-)Ja jednak chyba dołącze to tych sierpniowych mamuś, bo mam już ustaloną datę ccTylko boję się, że pojadę do szpitala i powiedzą, że na razie nic się nie dzieje i żebym wracała do domuOby nie!!!A co do szczupłych mamuś i dużych dzieci, myślicie że to niemożliwe??? Ostatnio moja gin odbierała poród, mama ważyła 57 kg, ponad 170cm wzrostu i pierwsze dzieciątko 4400 i 62cm, podobno dziewczyna zrobiła furrorę w szpitaluNo to trzymajcie się co niektóre, a te które mają już przyzwolenie na rodzenie i dość skurczy przepowiadających to Wam życzę szybkiej akcji i radości z tulenia dzieciaczków;-)
reklama
kizi
Fanka BB :)
film taki sobie tzn. niby smieszny ale dla pietnastolatkówja na aresie jadekizi pozniej napisz, czy dobry ten film!
Makta z Aresa sciagam...
Jejq jakie nudy w tv.
kiedyś oglądałam dwa dobre polskie filmy które polecam "Rezerwat" i "Plac Zbawiciela" nie wiem jak wam ale mi sie podobały