reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
A my znowu o jedzeniu he he he
ciężarówki pełna gębą...ja dzisiaj postawiłam na gumisie Haribo i jestem taaaaaka szczęśliwa, że ho ho.
Princi, jakim programem sciągasz filmy??

oj misiaczki też bym zjadła :-) ale zajadam się ciasteczkami owsianymi z żurawiną własnego wykonania, jeszcze lekko ciepłe i popijam mleczkiem :-D zachciało mi się i o 20 robiłam ciasteczka - chora chyba jestem hihihi :-D:-D

Ja się witam dopiero teraz, bo od rana do 18 siedziałam w sklepie (M był na spływie kajakowym), później poszłam do sis. zrobić paznokcie bo jutro ma weselicho i właśnie niedawno wróciłam i odpoczywam czytając bb:tak:
TolaLee może waga dzidzi zależny tez od genów ja jak się urodziłam to ważyłam 4 kg a mój M 3,6 kg a u Ciebie jak było z waga??
Olgha no właśnie zdziwiłam się, ze lekarz nie mówił o żadnych pomyłkach:sorry2: tez uważam ze lepiej jak maleństwo wazy troszkę więcej, niż miałoby ważyć niecałe 3 kg
liiiviiia dobrze, ze wyjaśnił Ci się problem z 5 kg;-)

Witam weekendowo:tak::tak:Wiecie jak na drugą połowę sierpnia a od nas tylko rozpakowane 3 dziewczyny to chyba faktycznie dobrze się trzymamy:tak:;-)Ja jednak chyba dołącze to tych sierpniowych mamuś, bo mam już ustaloną datę cc:tak::tak:Tylko boję się, że pojadę do szpitala i powiedzą, że na razie nic się nie dzieje i żebym wracała do domu:rofl2::rofl2:Oby nie!!!A co do szczupłych mamuś i dużych dzieci, myślicie że to niemożliwe??? Ostatnio moja gin odbierała poród, mama ważyła 57 kg, ponad 170cm wzrostu i pierwsze dzieciątko 4400 i 62cm, podobno dziewczyna zrobiła furrorę w szpitalu:szok::tak:No to trzymajcie się co niektóre, a te które mają już przyzwolenie na rodzenie i dość skurczy przepowiadających to Wam życzę szybkiej akcji i radości z tulenia dzieciaczków;-)

reklama
kizi pozniej napisz, czy dobry ten film! :-D

Makta z Aresa sciagam... :rofl2:

Jejq jakie nudy w tv.
film taki sobie tzn. niby smieszny ale dla pietnastolatków:tak:ja na aresie jade:tak:
kiedyś oglądałam dwa dobre polskie filmy które polecam "Rezerwat" i "Plac Zbawiciela" nie wiem jak wam ale mi sie podobały

Do góry