reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Cześć Wrześnióweczki!
U was też taki upał? Ja od strony tarasu mam 50,6 stopni !!! Chyba się ugotuję.
Odebrałam dziś wyniki i hemoglobina 9,3. Dzwoniłam już do lekarza mam robić testy na przyswajalność żelaza. Biorę cały czas i tylko spada. Martwię się o moją Princesse. Jeszcze te mdłości.
Wieczór miałam dość ciekawy skurcze na zmianę z demolką brzucha przez małą. a później spałam UWAGA 10 godzin. :-D Chyba już niedługo i się rozsypię.
Sanchemcia GRATULACJE !!!!

reklama
Dziewczyny myslicie ze realne jest przez dzien przytyc 5 kg ?????? nie jedzac nic szczegolnego ...
Nie wiem czy cos sie ze mna dzieje czy z moja waga ale wczoraj sie wazylam i bylo 5 kg mniej niz dzis :baffled: to ja 3 tyg temu od poczatku ciazy 9 kg przytylam a teraz wychodzi ze 18 :confused: co to za 5 kg ???

liiviia a może to jakieś zatrucie ciążowe albo poprostu woda w organiźmie się zatrzymała niewiem :baffled: kurcze a wage masz dobrze ustawioną ????

hehe wlasnie dzisiaj rano przyszla mi posciel dla mojego Bąbla. od razu do pralki wrzucilam, wysuszylam i chcialam prasować i...spaliłam !!! wrrrrrr :( moja ciążowa inteligencja nie nakazala mi sprawdzic temperatury żelazka i spaliłam tiul z moskitiery...stopil sie szybciej niz w sekunde...

odnosnie materaca to na czym maja bobaski spac najpierw? na gryce? - pamietam, ze gdzies juz byla dyskusja na ten temat, ale nie wiem nawet gdzie szukac..

Kasiunia123 troche mnie zalamalas wagą Roksany...Mamy ten sam termin porodu taka sama wage i wzrost i z tego co sprawadzalam dzidziaki rosly w takim samym tempie...mam nadzieje ze moj Franek postanowil jednak na pierwszy poród ułatwić życie mamusi i nie wazyc 4 kg... ale to dowiem się dopiero podczas porodu...ahhh:)

witam ponownie, po drzemce ;-)
enka75 my planujemy poród w MSWiA a z tym Medicoverem to faktycznie jakaś masakra kosztowa - i 10 kawałków to chyba już po tej promocji na porody do 9 października, którą reklamują na swojej stronie bo tak normalnie to 12 kawałków :szok:

reklama
TolaLee-właśnie dziś mi przyszedł materacyk -kokos pianka gryka-Pomacałam go dokładnie i myślę że obojętnie na której stronie położysz-gryka dostosowuje się do kształtu ciała więc gnieść malucha nie będzie.Ja sama od 3 lat śpię na poduszce z łuską gryki i pozbyłam się calkowicie bólu szyji-córkom też zamówiłam takie poduszki ale nie chcą spac bo stwierdziły że jak na ''kamykach''się śpi...Marysię będę za kilka miesięcy przyzwyczajać do poduszki gryczanej-może polubi -jak narazie mam specjalną podusię''klin''dla niemowlaków-myślę że zdrowsza dla kręgosłupa będzie niż tradycyjna.
Współczuję zniszczonego baldachimu!!!!Nasze ciężarne mózgi...
Kasiunia-czy lekarz podczas usg poninformował Cię że w tym tyg.ciąży nawet najlepszy aparat może się mylić do 500g w jedną albo drugą str????Radzę nie panikować-jesteś drobnej budowy i napewno nie urodzisz jakiegoś olbrzyma-a jesli nawet to takie tłuściutkie bobasy mają słodkie wałeczki do całowania:-D:-D:-D
Dzień mi szybko leci ,właśnie wyszła znajoma po 3 godz .posiedzenia-jest tak samo gadatliwa jak ja....Brzusio twardnieje,bóli zero...Pozostaje czekanie:-)

Do góry