reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam mamusie :) dzisiejsza nocke mam nie przespana ale to akurat z warunkow zewnetrznych ... Od wczoraj mam nie odparta pokuse prasowania :-D a wszystko przez moje nowe zelazko wczoraj az kupilam jeszcze troche ciuszkow zebym miala co prasowac ;-) i teraz sie zastanawiam czy nie poprasowac drugi raz tych rzeczy co juz leza gotowe do uzycia od miesiaca :-D jakie to glupie ze nowa rzecz daje tyle checi i frajdy a do tej pory prasowalam z niechecia (jakby co podrzucajcie ciuszki to wam poprasuje :-D heheheh) tyleze juz musze po 2 rzeczach siadac bo kregoslup nie pozwala :-( ale musze korzystac z checi prasowania bo jak mi sie zelazko znudzi to juz taka chetna nie bede :tak:
Mam juz dosc spania na bokach tak mnie bola ... czasem na momencik poloze sie na plecach ale zaraz mam wyrzuty ze dusi mi sie malenstwo a z reszta teraz to nawet i ja sie wtedy zle czuje ... dzis na moment sie polozylam i w jednej chwili tak mi sie niedobrze zrobilo i czarne plamy przed oczami ze myslalam ze zaslabne ...
W poniedzialek mam dzwonic do swojego gina bo wraca z urlopu mam nadzieje ze jak najszybciej umowimy sie na wizyte bo juz najwyzszy czas po miesiacu ... a wy tu piszecie o roznych badaniach a mi ostatnie zlecal w czerwcu :baffled: tego HBS i WR jeszcze nie mialam a ta wydzielina mi wcale nie ustepuje nadal jest taka obfita moze i ja mam jakiegos robala :confused: aby ten weekend i moze ruszy cos z miejsca teraz mi sie pewnie zacznie jezdzenie kilka razy w tygodniu a to wizyta a to badania a to wyniki ... a ja juz sie ledwo tocze ... Dzis cos mi sie dzicia rozleniwila i malutko sie rusza tylko czuje co jakis czas napiecie na jakas czesc brzucha za to wczoraj dawala mi popalic od rana :happy: zawsze w takie dni mysle ze jeszcze nie urodze bo ponoc krotko przed porodem juz sie prawie wcale nie rusza. A co do tego czopa to tak jakos dziwnie i nie mozna ugadnac mojej kolezance odszedl i prawie dwa tyg po odejsciu dopiero urodzila a niektorzy w kilka godzin po

reklama
kizi nemesis chyba mowila o "Kac Vegas" ale nie jestem pewna w 100% :-D

Witam czwartkowo :-D
w miare wyspana, tylko dzisiaj chyba rekord pobilam w wychodzeniu do toalety w nocy :-D 7 razy :-D i o 4 jeszcze wstawalam na jedzenie, bo chyba bym umarla gdybym miala czekac do rana :-D

jeszcze 12 dni zostalo do terminu a u mnie cisza...zero oznak porodu, zadnych skurczow - nic! :nerd: jakies 2 dni temu tylko mnie brzuch troche bolal ale teraz cisza...:confused::confused::confused:
a juz bym chciala miec to za soba...:sorry2:

w miare wyspana, tylko dzisiaj chyba rekord pobilam w wychodzeniu do toalety w nocy :-D 7 razy :-D i o 4 jeszcze wstawalam na jedzenie, bo chyba bym umarla gdybym miala czekac do rana :-D

jeszcze 12 dni zostalo do terminu a u mnie cisza...zero oznak porodu, zadnych skurczow - nic! :nerd: jakies 2 dni temu tylko mnie brzuch troche bolal ale teraz cisza...:confused::confused::confused:

kizi zanka ma rację to o "Kac Vegas" chodziło :-D ale tak szczerze, jakby mój miał taki wieczór kawalerski jak Ci kolesie to bym go powiesiła za klejnoty hehe. polecam polecam :)
a ja sie zaraz do gołąbków dobiorę. miałam nie jeść takich rzeczy bo potem mam problemy i wprasza się na chama koleżanka Zgaga choć zapieram się nogami i rękami a o nadętym brzuchu już nie wspomnę ale to ostatnie chwile, kiedy mogę sobie pozwolić na kapustę więc zaszaleję dzisiaj:-D

ja czekam na CC :-( niestety mój uparciuch się nie zamierza obrocić i siedzi sobie bo tak mu wygodnie ehhhh terminu nie mam ustalonego specjalnie .... rozwiążemy się do 15 września najpoźniej .... a jak mu się zachce wcześniej wychodzić to do szpitala i CC ..... ehhh tylko czy skoro mam już mieć CC i dochodzić w bólach do siebie to czy muszę mieć te przeklęte skórcze porodowe ... wolała bym tydzień wcześniej CC skoro to ma być planowane i tak już mu się jajeczka dogrzały ;-)

Soszka... a wlasnie o tym dzis myslalam!! Jak bede miec cesarke, bo sie nie obroci :-( to juz niech te skurcze przepowiadajace przestana przepowiadac ! :baffled:

zanka
ty sie nie m ozesz doczekac juz, a ja od dzis wrecz odwrotnie.. poczekam sobie tak dlugo jak trzeba, byleby sie odwrocila i wyszla wlasciwym wyjsciem we wlasciwej pozycji :sorry2:

Kizi
no tydz roznicy miedzy nami.. a u ciebie odwrocone dobrze ?

reklama
ja tez polecam KAC VEGAS! lekki, śmieszny, człowiek po nim wychodzi odświeżony jak po prysznicu i nieobciążony psychicznie...
ostatnio w kinie unikam ambitnych filmów, wole komedie ;-)

Do góry