reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Olgha trzymam kciuki,dużo zdrówka dla Ciebie i Dzidzi i łatwego rozwiązania.Troszke się przeraziłam,bo jest w tym samym tygodniu co ja i chyba rzeczywiście nas matka natura będzie brała od końca.U mnie też skurcze czasami nie do zniesienia,małe rozwarcie więc chyba już też długo nie pociągne:-(.Dla świetego spokoju torba spakowana,musze tylko dorzucić kapcie...no i kącik dla maluszka też gotowy:-)a i rosołek też dziś jadłam:-):-):-).

Makta , no ja wlasnie po tym jak mi kolezanka popekala cala, bo jej nie nacieli, looknelam w ten Birth Plan.. I patrze,ze sa takie opcje z nacieciem.. i tak sie zastanawialam czy moge sobie wybrac.. Bo mi Midwife pow,zebym sobie to przejzala i uzupelnila :confused::confused::confused: Ale nie mowila nic,ze to moj wybor bla bla,ze pogada o tym,ze mna.. Na poczatku pomyslalam,ze chce mnie np poinformowac.. ze moga mnie naciac.. albo moge peknac... a nie "chcesz zeby cie nacieli? czy wolisz naturalnie" To swietnie, musze gruba krecha zaznaczyc,ze chce naciecia haha i nie chce porodu kleszczowego i tego proznociagiem.. chyba tez juz wole cesarke.. :confused::baffled:

I sluchajcie calineczki ! Nie rodzimy wszystkie naraz haha Cieszmy sie jeszcze ta ciaza i nozki do gory... czekamy na swoje terminy grzecznie! :-D:-D:-D

Dobry pomysl dziewczyny podsunelyscie zeby kupic nowe kosmetyki do szpitala, szczoteczke do zebow itd-w koncu i tak to zuzyje pozniej a bedzie mniej do pamietania co wrzucac na ostatnia chwile:-)

Olgha-no to sie pospieszylas;-) latwego i szybkiego porodu;-)

Ja jeszcze chce poczekac- z tego strachu przed porodem to ja pewnie przeniose - bo jak tylko chwyta mnie skurcz to od razu strach zeby jeszcze nie....:sorry2: szkoda ze ktos inny nie moze za mnie urodzic mojej dzidzi:tak:

princi-a mi ostatnio polozna powiedziala ze jak widza ze dzidzius duzy i ze kobieta moze popekac to nacinaja, ja w moim planie porodu pisze ze jak bedzie potrzeba to chce byc nacieta

Princi ja jeszcze pogadam ze znajomym ginekologiem co jest lepsze cesarka czy kleszczowe ale cos intuicja mi podpowiada, ze jednak cesarka...
W końcu to jedna rana bedzie a te kleszcze to podobno dobrze potrafia porozrywać...a za takie cos to ja dziękuje bardzo :-D:-D

Jestem z powrotem, już po sprzątaniu kapaniu i malowaniu paznokci. Teraz czekam aż wyschną i jeszcze głowę muszę umyć, a później wybieram się na spacerek:tak:
henrietta5 jakoś daje rade paznokcie malować, sama jestem w szoku, bo myślałam ze będę musiała do kosmetyczki biegać. Moj brzuszek nie jest duży, wiec pewnie dla tego.

mój też tylko 99 w obwodzie, ale robię przy tym malowaniu takie wygibasy, że mój mąż z córką pękają ze śmiechu

to ja chyba i tak mam najmniejszy :-( a tak chciałam mieć wielkiego brzucha :-( no ale ważne, żeby dzidzia cała i zdrowa była. ja zabieram się za kolację ale coś się okropnie czuję. mdłosci jakieś mam i w ogóle. co bym zjadła to mi niedobrze się robi.:-( miłego wieczorka dziewczyny:tak:

reklama
Do góry