reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Princi 3 razy dziennie popijamy ten liściasty specyfik...i ja dzisiaj tez z sił opadam więc zapewne zaraz ciepły prysznic i kołderka :)
A jutro szaleństwo...jedziemy do Edinburga na dzidziowe zakupy. Aaaaaaaale się cieszę!!!!
Miłego wieczorku!!!!

reklama
Makta ja sie dzis cieszylam na zakupy, potem stwardnial mi brzuch, dostalam kilka skurczy , lekkich, ale jednak, humor mi padl i po zakupach :sorry2:
Zycze bardziej udanej wycieczki! :happy2:

Uuuuu...no ja mam nadzieję, że dam jutro radę. Co prawda to cały dzień ale może myśli o słodkich zakupach sprawia , ze poczuje sie o jakies 7 kilo lżejsza he he he:-D:-D:-D:-D

princi-do tej pory tez chodzilam, ale w tamtym tygodniu dostalam list ze przyjdzie do mnie no i dzis przyszla, tez mnie to zdziwilo. Po urodzeniu bedzie przychodzic codziennie przez 10 dni, a potem raz w tygodniu tak dlugo az bede potrzebowala pomocy-pewnie u Ciebie bedzie podobnie

Makta-tez bylam pod wrazeniem ze to wszystko tak wyglada-chodzi mi o ta sale porodowa, no i ze to wszystko za darmo-w Polsce chyba trzeba za to dodatkowo zaplacic-ale i tak mam stresa;-) Udanych zakupow w Edi:-)

Olgha-bo nasze dzieciaczki grzecznie czekaja do terminow;-):-D:tak:

soyyo-ja wlasnie wrocilam z KFC-strasznie mialam ochote na to "dziadostwo"-nie przepadam za fast foodem ale dzis az mnie skrecalo musialam miec tortille wrap i JUZ LEPIEJ:sorry:

A własnie...jeszcze co do tej naszej wycieczki do Edinburga to poza zakupami dla małej obiecałam sobie, że ostatni raz przed porodem zjem wielkiego kebaba...nie wiem gdzie jeszcze ale po prostu MUSZĘ!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:
I oczywiście zamelduje sie jak wrócimy...:-)
a teraz pod prysznic hyc hyc więc odmeldowuje się i spokojnej przespanej nocy Życze Wam kobietki!!!

reklama
Do góry