reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

z owoców to tylko jablko i banan bo reszta mówią ze nie, a boje se eksperymentowac. no arbuza raz jadłam. a zjadloby sie sliwek czy nektarynek i brzoskwin. z warzey marchwe i buraczki najlepiej. sama juz nie wiem co jesc.jem mdło i bezpłciowo. nabial tylko raz dziennie. i co tu jesc?? nabialu jem wiecej i nic jej nie jest. o ile te wypryski na skroniach to potówki. jutro idziemy do pediatry to sie okaze.
za tydzien usg bioderek i okulista. juz sie boje.

reklama
Eh..Za pierwszym razem, do 39 tyg sprzatalam, mylam okna, wieszalam firany.. chodzilam caaaaala ciaze po miescie w ta i z powrotem.. nie mialam autka, a autobusami nie moglam.. zreszta autem szwagra tez nie..jakiejs choroby dostalam lokomocyjnej haha :-D I co z tego... nie dosc ze przenosilam prawie dwa tyg,:wściekła/y::wściekła/y: to rozwarcie mi w szpitalu 5 dni robili zeby 3 centymetry byly... :sorry::confused:
Gdzies czytalam,ze ktos zacznie spacerki,zeby szybko poszlo... yhm.. to powodzenia... ja nawet po schodach biegalam...:sorry2:

Princi no zalamalas mnie!! Ja teraz wszytsko robie i okna myje, firanki wieszam, na dlugie spacery chodze, ciagle w ruchu jestem, no i gora dol po schodach non stoper, tak sobie myslalam ze fajnie bo musze chodzic po tych schodach, zazwyczaj na dol do kuchni :-D:-Di przy okazji porod bedzie latwiejszy a tu d...:shocked2::wściekła/y::szok::-D

Moja kolezanka niedawno urodzila, tak o 12 gdzies.. i mowi ze rowno dwa tyg po terminie.. nie wywolywali jej wczesniej ani nic:confused:, miala siedziec w domu i ruchy pilnowac... :confused::szok:urodzila szybciutko bo 15 minut.. ze skurczami.. :-)ale mowi,cala popekala,bo jej nie nacieli... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo 3 dziecko.. (raz cesarka) albo nie wiem czemu... a maluszek przenoszony dwa tyg to 4 kg wazyl..No i lezy teraz wsciekla...

To dla zainteresowanych z UK.. bo tu prawie nigdy nie nacinaja...:dry:

A poniewaz mamy nowiutki szpital:tak:,to akurat juz wiem,ze jest super, super warunki , osobne sale, na tej co sie rodzi, to sie zostaje juz.. Chociaz tyle dobrego.. :blink:w PL bylam w 8 osobowej.. zawsze to z kims pogadac, ale odwiedzic juz nikt tam nie mogol..tylko wydzielone miejsca..:sorry: a tu normalnie, kto chce wchodzi.. (oprocz obcych dzieci, dziecko tylko moje moze, reszta za drzwiami musi zostac :confused:)

_oli_ ehehe no przepraszam Cie... ale ja juz nie wierze w to chodzenie, schody, sex na przyspieszenie, obnizenie brzucha.. w ogole w nic nie wierze.. Jeszcze sie mnie na porodowce pytali, czy napewno wiem kiedy okres mialam:confused::confused::confused:, bo dzidzia nic.. ani ja pol rozwarcia, ani pol skurcza, ani nic... Nosz kurde.. chyba wiem, kiedy okres mialam.. :-D A nawet nie mialam pol skurcza przepowiadajacego..:dry:
Takze teraz sobie siedze.. i czekam...:sorry:

Syla28 myślę,że możesz spróbować poeksperymentować z nowym jedzeniem oczywiście nie dużo i nie wszystko nowe na raz, ale codziennie coś nowego i obserwować- ostatnio czytałam ,że nie wolno tylko czosnku, bo zmienia smak mleka i ostrych przypraw.Taka jest moja rada i ja tak zamierzam robić

o mam jedynkę na poczatku!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Princi no to ja ci powiem ze z tym sexem to u nas sie akurat sprawdzilo:cool2::-pcghyba ze to byl przypadek :confused:juz byl 41 tydz stwierdzilismy ze trzeba przyspieszyc porod, no i przytulanko a na drugi dzien porod :-D:-D:tak:

Do góry