wisienka159
Aktywna w BB
dzięki anabuba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oszalec mozna co lekarz to opinia... :-) Nam mowila, ze wogole nie mozna mieszacz pokarmem i min. 20min po i przed jedzeniem trzeba dac hormon, miedzy 8-10rano i mieszac tylko z bardzo mala iloscia wody (2-3kropelki)
A wogole jest na forum jeszcze jakies dziecko nie z wrodzona, ale z wtórna niedoczynnoscia tarczycy??? Ciekawa jestem kiedy wasze dzieci testy miały robione: czy nieprawidłowo pracuje przysadka mozgowa, czy podwzgórza.
anabuba to jak to jest wkoncu z ta tabletką?bo moja lekrka mówi ze naczczo musi byc kilka godzin przed tabletka!a jak tu czytam wypowiedz stopi ze 30 min przed jedzniem i po jedzenieniu.mojej córce ostatni posilek daje o 2 w nocy zeby była naczczo o 07.00.znaczy karmie ja piersią.i potem nicaz mi jej szkoda rano bo jest bardzo głodna a tu jeszcze pół godziny trzeba wytrzymac i ja zabawiac.kazda lekarka co innego!