wisienka159
Aktywna w BB
tak stopi karmie córcie piersią,a to ma jakis wpływ na te wyniki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak stopi karmie córcie piersią,a to ma jakis wpływ na te wyniki?
witajcie kochane mamuskidawno mnie tu nie byłotroche problemów miałam.u mnie nadal córka słaba,zaczela 10 miesiąc i jeszcze nie siedzi,nawet sie nie podpieratrace nadzieje i silymoze zle ja ćwicze?malo waży.a na dodatek kolejne zmartwienie bo zrobilam sobie z ciekawosci badania na tarczyce i wyszła lekka niedoczynność u mnie,kolejna kontrol w marcu u endokrynologa zeby wyniki porównać.czy sie pogorszyły.
p.s. a badania mialas robine jak karmisz piersia.. czy nie karmisz???
spokojnie nie musi jeszcze siedziec... daj corci czas.. znam dzieci ktore zaczely siadac ok. 11msc zycia , a juz w 13msc chodzily..
a co rehabilitant na jej postepy?
nic nie mowi?
a zalatwialas w koncu zasielk pielegnacyjny?bo juz nie pamietam
siadac a siedziec to jest roznica akurat.najpierw dziecko samo siedzi z podparciem a doeprio pozniej potrafi samo usiasc.
Wisienka ja robilam tsh juz po zakonczeniu karmienia i mialam w normie
my jutro do endo.zobaczymy co powie
Nie no oczywiscie ze masz racje,kazde dziecko ma swoje tempo rozwoju.znam dzieci ktore nie potrafily same usiasc tylko z lezenia od razu na nozki stawaly
z ta roznica to chodzilo mi o to ze jak dziecko siedzi tzn ze je posadzisz i siedzi,z podparciem czy bez.a ze siada-tzn ze samo potrafi podniesc sie do siedzenia z lezenia na pleckach