reklama
Tak, trzeba zabrać. Najlepiej kilka sztuk, żeby było w co przebierać. Najpierw pakują dzieci w pieluszki tetrowe, ale w sumie już przy pierwszym przewijaniu można przebrać we własne ubranko. Aha i przyda się kilka własnych pieluch tetrowych, patyczki do czyszczenia te z blokadą, gaziki itp pomoce w czyszczeniu. Chusteczki nawilżane... co tam jeszcze... Nie kąpią noworodków poza pierwszą kąpielą i w szczególnych przypadkach. Podobno na życzenie wykąpią za 35 zł. Tak pielęgniarki poinformowały koleżankę z pokoju. Moją Asię kąpaliśmy dopiero w domu.
Dziewczyny a co zabrać ze sobą na Chałbińskiego?
Hej!
ja rodziłam na Chałubińskiego w kwietniu i brałam tylko chusteczki i pieluszki. Fakt, moje niunie leżały na wczesniakach... nie wiem jak jest na noworodkach. Ale chyba dziewczyny miały jeszcze ciuszki dla maluszków.
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Hej :-)
Na Chałubinskiego rodzilam rok temu(juz o tym pisalam) musialam miec tylko pieluchy, chusteczki i krem do pupy Ciuszki tez mialam ale korzystalam ze szpitalnych, jakos bardziej wygodne byly dla poczatkujacej mamy
Na Chałubinskiego rodzilam rok temu(juz o tym pisalam) musialam miec tylko pieluchy, chusteczki i krem do pupy Ciuszki tez mialam ale korzystalam ze szpitalnych, jakos bardziej wygodne byly dla poczatkujacej mamy
miauczus54
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem na Kamińskiego, wczoraj rodzilam, niestety jestem na patologii bo nie ma miejsc na popoodowym, maluszek jest na innym pietrze
a ty czasem nie jesteś z Października (chodzi mi o termin ) co tak wczesniejDziewczyny jestem na Kamińskiego, wczoraj rodzilam, niestety jestem na patologii bo nie ma miejsc na popoodowym, maluszek jest na innym pietrze
Dziewczyny jestem na Kamińskiego, wczoraj rodzilam, niestety jestem na patologii bo nie ma miejsc na popoodowym, maluszek jest na innym pietrze
i jak to wszytsko u Ciebie wygladalo, opowiadaj !!
kto byl przy Tobie ( pamietasz nazwisko/a poloznej ?) mialas cos oplacone ?
reklama
kurczaczek1
Początkująca w BB
O matko - no to teraz się załamałam
Podziel się: