siwaq
Wrześniowe mamy`09
Hej dziewczyny!!! Ja 9.09.09 urodziłam naturalnie synka własnie na Kamieńskiego, moge sie z Wami podzielic informacjami. Poród mieliśmy rodzinny (bez żadnych opłat) i połoznej tez nie wykupowalismy - poszlismy na zywioł - teraz 600 zł moge przeznaczyc na cos dla mojego synka:-) W czasie akcji porodowej była przy mnie bardzo miła polozna, pomagała i podpowiadalła co mam robic. Korzystałam z prysznica (co za ulga przechodzac kryzys 7 cm rozwarcia!!!!) Oczywiście nie ma mowy o żadnym znieczuleniu!!! Dziewczyna która rodziła na sali obok wrecz błagała z mężęm o znieczulenie nawet odpłatnie - dostała odpowiedz ze nie ma czegos takiego!!!
Szczerze mój poród był bardzo ekspresowy, na porodówkę weszłam przed 24:00 a o 2:55 synek był juz z nami (dodam ze to moje pierwsze dziecko). Wczoraj wyszłam ze szpitala i wiem ze sale poporodowe sa bardzo przepełnione, kombinuja jak moga zeby znalesc wolne łózka. W dniu mojego porodu wszystkie sale do porody były zajete czyli było w tym samym czasie 5 porodów, nastepnego dnia 7 a w piatek 14 Ja swój poród wspominam dobrze, opieka na poporodowym straszna. Nawet jak sie cos zapytasz to z wielka łaska ci odpowiedzą. Jak macie jakies pytania to wam chetnie odpowiem:-)
Szczerze mój poród był bardzo ekspresowy, na porodówkę weszłam przed 24:00 a o 2:55 synek był juz z nami (dodam ze to moje pierwsze dziecko). Wczoraj wyszłam ze szpitala i wiem ze sale poporodowe sa bardzo przepełnione, kombinuja jak moga zeby znalesc wolne łózka. W dniu mojego porodu wszystkie sale do porody były zajete czyli było w tym samym czasie 5 porodów, nastepnego dnia 7 a w piatek 14 Ja swój poród wspominam dobrze, opieka na poporodowym straszna. Nawet jak sie cos zapytasz to z wielka łaska ci odpowiedzą. Jak macie jakies pytania to wam chetnie odpowiem:-)