dragonfly.ks
Fanka BB :)
A Chałubińskiego nie jest przypadkiem następne w kolejce na Borowską? Jeszcze masz trochę czasu, więc nie wiadomo, co będzie z tą porodówką, kiedy akurat będziesz rodzić. Ja nie brałam tego szpitala pod uwagę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
j brak możliwości porodu rodzinnego, syf w wc, jedna wielka żeź, nie nie nie, warunki takie same jak na dyrekcyjnej, tak samo stary budynek, ehh....
O a slyszalam ze na Dyrekcyjnej zmuszaja do porodu w jednej pozycji? To cos sie zmienilo w tej sprawie? I jak to moze wygladac na Borowskiej? Bardzo mi zalezy na tym, zeby moc wybrac pozycje porodu.Mogłam chodzić, skakałam na piłce i rodziłam na siedząco. i nie był to poród rodzinny