CzarnaEtc
Początkująca w BB
A Ja powiem jedno... Rodziłam na Kamińskiego i baaardzo podobał mi sie ten szpital, gdyby nie to, że by mnie nie przyjeli, bo miejsc nie bylo, ale jak wytyrałam jazdę i zagrozilam tym,ze sie poloze przed szpitalem i zaczne rodzic,to sie od razu 3 miejsca znalazły ;x Chcieli mnie odesłać na Dyrekcyjną.. Nie polecam nikomu, nawet w chwili obecnej, nie wiem czy ten szpitaj istnieje, ale warunki tam są (byly) nie do przyjęcia.. Co do Brochowa - tam też ponoć jest niezłe kino z przyjęciami na porody.. Z tego co Wisieńko napisałaś, to masz nieciekawie,ale sama w sumie na to sie zgodziłaś.. :x To lekarze są dla was nie wy dla nich ! Z czegoś kurde pensje mają ! Nauczcie sie dziewczyny walczyć o swoje, bo daleko na tym nie zajedziecie, a i krzywda sie waszym dzieciom moze stac, przez blad lekarza..;/ Vetka a Ty co ? Lekarzem ginekologii jesteś czy objechałaś całe google by potem się wymądrzać na forach? Moze lepiej by bylo, jakbyś odwiedziła te CUDOWNE szpitale i sie sama przekonała jaka jest opieka.. I krzyczcie przy porodzie bardziej niz was boli, na bank sie wami zajmą - sprawdzony sposob Pozdrawiam
Ja popieram koleżankę w 100%