reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
cześć Sylwia! widzę, że trafiłaś :)
jak Ci nie pasuje nick to załóż nowe konto, tak będzoe najprościej.
odnośnie odchudzania to tak jak Ci mówiłam, poćwicz na razie i po prostu mniej jedz, a za dietę weźmiesz się na wiosnę jak będziesz powoli odstawiała małego od piersi.
napisz nam o sobie na WRZEŚNIU!!! skąd jesteś, etc. no i czekamy na foty - w GALERII

Mój mąż znowu mi powiedział że schudłam. I NIIIIC nie musiałam za to zrobić ;D ;). I wreszcie wchodzę w spodnie sprzed ciąży.

no to moje gratulacje edzia! ja nareszcie przestałam żreć jak głupia i jest trochę lepiej :) tzn. nie czuję się napchana, nawet wczoraj zrezygnowałam z jeżyków na rzecz mandarynek ::) niesłychane ;D
ale do tego
7514213ge.gif
to nikt mnie na razie nie zmusi :p

Beatka, mnie też nikt nie zmusi do tych katuszy- na co mi to jak i tak się mężowi podobam ;D Męczyć się nie będę a jeszcze nie daj Bóg za bardzo schudnę i co potem - taki szkieleton nowe ubrania wszystkie trzeba będzie kupić - ile to kasy!!! Wizja straszliwa, aż się przestraszyłam :mad:

co za obiboki
a feeeee :p ;D

a ćwiczenia wcele nie muszą powodować chudnięcia, moża się np ujędrniać ;D

jak siedze na przeciwko lustra i patrze na swoją fałdę, to mi się niedobrze robi
a jak wyjdę z wanny i zerkam do lustra, to wcale nie jest tak źle - grunt, żeby się nie zginać, żeby fałda była mało zauważalna :D - do takich wniosków własnie doszłam

reklama
Melanie pisze:
co za obiboki
a feeeee :p ;D

a ćwiczenia wcele nie muszą powodować chudnięcia, moża się np ujędrniać ;D

jak siedze na przeciwko lustra i patrze na swoją fałdę, to mi się niedobrze robi
a jak wyjdę z wanny i zerkam do lustra, to wcale nie jest tak źle - grunt, żeby się nie zginać, żeby fałda była mało zauważalna :D - do takich wniosków własnie doszłam
:D:D
dobre, tylko co z tylem zrobic?:)

Do góry