reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

reklama
cześć Sylwia! widzę, że trafiłaś :)
jak Ci nie pasuje nick to załóż nowe konto, tak będzoe najprościej.
odnośnie odchudzania to tak jak Ci mówiłam, poćwicz na razie i po prostu mniej jedz, a za dietę weźmiesz się na wiosnę jak będziesz powoli odstawiała małego od piersi.
napisz nam o sobie na WRZEŚNIU!!! skąd jesteś, etc. no i czekamy na foty - w GALERII

Mój mąż znowu mi powiedział że schudłam. I NIIIIC nie musiałam za to zrobić ;D ;). I wreszcie wchodzę w spodnie sprzed ciąży.

no to moje gratulacje edzia! ja nareszcie przestałam żreć jak głupia i jest trochę lepiej :) tzn. nie czuję się napchana, nawet wczoraj zrezygnowałam z jeżyków na rzecz mandarynek ::) niesłychane ;D
ale do tego
7514213ge.gif
to nikt mnie na razie nie zmusi :p

Beatka, mnie też nikt nie zmusi do tych katuszy- na co mi to jak i tak się mężowi podobam ;D Męczyć się nie będę a jeszcze nie daj Bóg za bardzo schudnę i co potem - taki szkieleton nowe ubrania wszystkie trzeba będzie kupić - ile to kasy!!! Wizja straszliwa, aż się przestraszyłam :mad:

co za obiboki
a feeeee :p ;D

a ćwiczenia wcele nie muszą powodować chudnięcia, moża się np ujędrniać ;D

jak siedze na przeciwko lustra i patrze na swoją fałdę, to mi się niedobrze robi
a jak wyjdę z wanny i zerkam do lustra, to wcale nie jest tak źle - grunt, żeby się nie zginać, żeby fałda była mało zauważalna :D - do takich wniosków własnie doszłam

reklama
Melanie pisze:
co za obiboki
a feeeee :p ;D

a ćwiczenia wcele nie muszą powodować chudnięcia, moża się np ujędrniać ;D

jak siedze na przeciwko lustra i patrze na swoją fałdę, to mi się niedobrze robi
a jak wyjdę z wanny i zerkam do lustra, to wcale nie jest tak źle - grunt, żeby się nie zginać, żeby fałda była mało zauważalna :D - do takich wniosków własnie doszłam
:D:D
dobre, tylko co z tylem zrobic?:)

Do góry