reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

anineczka pisze:
Ja przyznaje sie bez bicia, zanoedbalam brzuszki. NIe cwicze w czw,pt,sob i niedziele bo jak wracam z robotki to juz mi sie nie chce, nie mam sily :p
Ale zauwazylam, za jadam tylko 2 posilki dziennie. Obiad i kolacje i nic poza tym. Chyba mam jadlowstret! :mad:
Nawet moje kochane slodycze podbiera mi moj maz, bo widzi,ze one w szafce leza bez opieki :( ;D
Jem tylko po to,zeby mnie brzuch nie bolal :( Czyzbym powinna sie martwic??

kochana powinnaś jesć cześciej

jak jesz tylko 2 posiłki, to b. nie dobrze
wolniej będziesz zrzucała nadmiar (jesli taki masz ::) ) tłuszczyku

reklama
Znalazłam właśnie zdjęcie nowej miss Ameryki. Nie obraziłabym się, gdyby Bozia mnie takim wyglądem obdarowała :D
Nowa_Miss_Ameryki_899665.jpg

Zrobiłam 30 brzuszków, 10 pompek, kilka minut biegu podskoków itp. i wymiękłam. Kiedyś to mogłam mnóstwo brzuszków robic,a tu taka porażka. Ale wmawiam sobie, że to przez krzyże, bo jak ostatnio zachciało mi się pomóc Artkowi w przemeblowaniu, to mnie teraz strasznie krzyże bolą i od 2 dni się schylac nie mogłam

Przyznaję się: zaniedbałam 6 Weidera. A to dlatego, ze mąż popatrzyl sie na mnie zdziwiony i zapytał: A po co ty to robisz? Pomyślałam: No właśnie, Po co? Przeglądnęłam profil swojego brzucha w lustrze i przestałam... :p Zle zrobiłam. Mąż - pompki, hantle i sprężyny, a ja flaczkowata się zrobię :p Ale co tam! Może jutro znowu poćwiczę ;D

hej jestem tu poraz pierwszy, czy ktos mi moze wyjasnic co to 6 Weidera i na czym polega? bo zaczynam powaznie myslec o odchudzaniu i walsnie przeczytalam ze 6w ma mi w tym pomoc . tylko co to??

reklama
Do góry