reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

Dziękuję za uznanie...hihi sama się sobie dziwię ;D
Aniulka nie martw samo się wciągnie...u Ciebie teraz troszke wolniej bo to juz drugi raz skóra rozciąganie przechodziła. ;)

reklama
no jakoś jo tyż ;) czekam na pierwsze pączki na drzewach, zawsze jak zaczyna coś kwitnąć, wskakuję we mnie inna osoba, a ta nudziara co to tyłka nie chce ruszyć zimą zasypia aż do listopada. UWIELBIAM WIOSNĘ
Siwasku, poczekaj do wiosny, zapach świerzej trawy i dłuższe spacery z bąblami zadziałają jak najlepsza siłownia.

zjadłam dzisiaj (oprócz podstawowych posiłków) w kinie Kity Kata, m&m'sy, paczkę wafli z masą czekoladową i jeszcze mi mało :p

Ja przyznaje sie bez bicia, zanoedbalam brzuszki. NIe cwicze w czw,pt,sob i niedziele bo jak wracam z robotki to juz mi sie nie chce, nie mam sily :p
Ale zauwazylam, za jadam tylko 2 posilki dziennie. Obiad i kolacje i nic poza tym. Chyba mam jadlowstret! :mad:
Nawet moje kochane slodycze podbiera mi moj maz, bo widzi,ze one w szafce leza bez opieki :( ;D
Jem tylko po to,zeby mnie brzuch nie bolal :( Czyzbym powinna sie martwic??

reklama
Do góry