reklama
edyta27
O&M
izis pisze:ja niemam za duzo skóry az się dziwię gdzie się ona podziała brzuch mam taki jakbym nigdy nie rodziła hihihi
Izis, proszę Cię.................................... Litości!!!!!!!!!!!!!!! ;D
M
Melanie
Gość
no można ją za to znienawidzić >
no jakoś jo tyż czekam na pierwsze pączki na drzewach, zawsze jak zaczyna coś kwitnąć, wskakuję we mnie inna osoba, a ta nudziara co to tyłka nie chce ruszyć zimą zasypia aż do listopada. UWIELBIAM WIOSNĘ
Siwasku, poczekaj do wiosny, zapach świerzej trawy i dłuższe spacery z bąblami zadziałają jak najlepsza siłownia.
Siwasku, poczekaj do wiosny, zapach świerzej trawy i dłuższe spacery z bąblami zadziałają jak najlepsza siłownia.
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
wiecie co wam powiem ze najlepsz gimnastyka jest pzry mojej DArii cały czas koniej wariuje hihiihihi a brzuszki to robie jak mi sie przypomni
M
Melanie
Gość
zjadłam dzisiaj (oprócz podstawowych posiłków) w kinie Kity Kata, m&m'sy, paczkę wafli z masą czekoladową i jeszcze mi mało
anineczka
królowa mrówek :P
Ja przyznaje sie bez bicia, zanoedbalam brzuszki. NIe cwicze w czw,pt,sob i niedziele bo jak wracam z robotki to juz mi sie nie chce, nie mam sily
Ale zauwazylam, za jadam tylko 2 posilki dziennie. Obiad i kolacje i nic poza tym. Chyba mam jadlowstret!
Nawet moje kochane slodycze podbiera mi moj maz, bo widzi,ze one w szafce leza bez opieki ;D
Jem tylko po to,zeby mnie brzuch nie bolal Czyzbym powinna sie martwic??
Ale zauwazylam, za jadam tylko 2 posilki dziennie. Obiad i kolacje i nic poza tym. Chyba mam jadlowstret!
Nawet moje kochane slodycze podbiera mi moj maz, bo widzi,ze one w szafce leza bez opieki ;D
Jem tylko po to,zeby mnie brzuch nie bolal Czyzbym powinna sie martwic??
reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
nie maRTW SIE NIE JESTES SAMA IHIHIHIH
Podziel się: