reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

Ja też nie lubię się zginać. A tyłu najlepiej nie oglądać.
Dzisiaj wpadła do jednego sklepu z ciuszkami i wypatrzyłam sobie spodenki z rozmachem zabrałam 40 a tu miłe rozczarowanie 38 było na mnie jak ulał. Ale sobie humor poprawiłam...może jeszcze to, że spodnie przeceniono z 89 na 19.90 zł ;D

reklama
no to faktycznie super radocha :D ja tez tak lubie,a kto nie lubi... ::)

miyu
tyłu staram sie za często nie oglądać, chociaz az taki fatalny nie jest,
no ale mam jakieś tam zastrzeżenia :p

Melanie pisze:
no to faktycznie super radocha  :D ja tez tak lubie,a kto nie lubi...  ::)

miyu
tyłu staram sie za często nie oglądać, chociaz az taki fatalny nie jest,
no ale mam jakieś tam zastrzeżenia   :p
własnie o tez zastrzezenia chodzi ;D

no to Kochana wklejenie brzucha Cię nie ominie ::) ;) :laugh: :laugh: :laugh: zobaczymy jak działa to 6W
mój bez zmian :p to nie pokażę

czyli co? pic na wode te ćwiczenia? obiecują takie cuda... :p chyba, że... Mel ściemnia wyskoczy nam za miesąc na okładce shape'a lalbo gdzieś tam w super linii ::)

reklama
beatka pisze:
czyli co? pic na wode te ćwiczenia? obiecują takie cuda... :p chyba, że... Mel ściemnia wyskoczy nam za miesąc na okładce shape'a lalbo gdzieś tam w super linii ::)

noo będę na okładce czasopisma dla anorektyków :p

Do góry