reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
koreczek83 pisze:
ja sie zabieram do tegop ale postanowiłam że zaczne od poniedziałku :p

Od poniedzialku się nie zaczyna, bo się nie powiedzie ;D
Nie wierzę w to, ale raczej nie zaczynam niczego ważnego w poniedziałek :)

A ja musze najpierw wzmocnic moj organizm ale w inny sposob.
Musze zaczac jest owoce, witaminy i... wogole zaczac jesc :p
Na glowie mam juz lyse placki :(
Bola mnie kosci, zwlaszcza kolana ::)
No i znowu jestem chora-przeziebiona juz 3 raz w przeciagu 2 miesiecy.
Cos tu nie tak :(
Ale przyznam ze owocow nie jadlam od kiedy urodzilam i musze to zmienic :p

Nadrabiam pomału wczorajszą nieobecnośc i widze ze z tą szóstką to tylko Melanie wytrwale walczy.... ja sobie tez odpuściłam na razie bo po pierwsze nie mam za bardzo czasu po drugie musze tak jak anineczka wzmocnic organizm... mam febre na febrze, niedługo będe łysa i owoce i nabiał tez poszły w odstawkę. Witaminy tez.... chyba dopadła mnie zimowa handra bo zero chęci do życia.... takiego bałaganu w domu, zakległości w prasowaniu i praniu i w ćwiczeniu nie miałam baaardzo dawno... a jeszcze z niczym się nie mogę wyrobic...

nie za ma co

Aniulka a ja sie zmuszałam do ćwiczeń, bo myślałam, że Ty ćwiczysz regularnie :D :D :D

a drugi powód, to LATO !!!
wyobraziłam sobie siebie latem z flakiem i w bikini
i natychmiast zachciało mi sie poćwiczyć

ale mi wstyd Melanie.... chyba się musze poprawić ale załapałam doła i tak jak Joanka tęsknię za słoneczkiem, którego nie widziałam juz daaaawno. Może ono mnie zmobilizuje.

Acha! mąż nas dzisiaj zapisał na zabawę karnawałową zakładową. Bodziec jest... gorzej z chęciami...

A wczoraj moja fryzjerka stwierdziła że mocno schudłam a widziała mnie ostatnio w grudniu. Ale jestem zadowolna!!!

reklama
a ja na początku grudnia kupiłam karnet na fitness na 10 wejść i jakoś tak wyszło - że mam jeszcze 8 wejść do wykorzystania :p

Do góry