reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

Winia czy ty przy jakimś piffku zajadasz się tym serniczkiem??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ja zżarłam dzisiaj kawałek skubańca :-[ :-[ :-[

reklama
Winia popieram
wódki jej nalać :D :D :D

...bo bardzo dobrze gada 8)
te babki to tzw wampiry energetyczne
ja to z daleko od takich, bo jestem takim typem ludzika co to czuje się tak jak jego najbliższe otoczenue
czyli jak jest wesoło to ja też się weselę ::) :D a jak dół, to paskudnie sie czuję - nawet jeśli to nie mój dół :p

a do ćwiczeń to trzeba motywacji - dla mnie najlepszą są zdjęcia zgrabnych lasek i moje z okresu zawodów ;D
motywują mnie też osoby, które ćwiczą - ja wtedy nie chce być w tyle i też zabieram się do roboty :D

Serniczka na szczęście był mały kawałek...teściowa poskąpiła....
Zjadłam go do herbatki...a piwko to wczoraj wypiłam i odleciałam szybko spać...hihi

Melanie wleć no tam do nich i przywołaj je do porządu tak jak Ty to potrafisz... ja to pewnie kazanie bymn im palnęła i narobiłabym sobie wrogów, a Ty pewnie bys je zmobilizowała tak jak mnie.

Żal mi tych dziewczyn że sa tak nastawione na NIE ale ja chyba nie umiałabym mim pomóc, a chciałabym... bo ja taka jestem że wszystkm chciałabym pomagac żeby wszystkim było dobrze... :-[ :-[ :-[ :-[

Skubaniec to inaczej strzepiec. to takie ciasto koloru ciasta, ;D ;Dnastępma warsztwa np z dżemy, potem czaekoladowa warstwa potem ubite białko z cukrem a potem ta sama warstwa co na spodzie starta na tarce do sera żółtego ;D ;D

reklama
a ja mam z głowy ciasto, bo mam upiekła piernika a ja nie lubię, więc nie jem. w ogóle nie jem słodyczy.
a dzisiaj np. cały dzień chodziłam w pidżamie, ale czuję się z tym rewelacyjnie ;D

a no i u mnie to tez pleśniak :)

Do góry