reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

Winia czy ty przy jakimś piffku zajadasz się tym serniczkiem??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ja zżarłam dzisiaj kawałek skubańca :-[ :-[ :-[

reklama
Winia popieram
wódki jej nalać :D :D :D

...bo bardzo dobrze gada 8)
te babki to tzw wampiry energetyczne
ja to z daleko od takich, bo jestem takim typem ludzika co to czuje się tak jak jego najbliższe otoczenue
czyli jak jest wesoło to ja też się weselę ::) :D a jak dół, to paskudnie sie czuję - nawet jeśli to nie mój dół :p

a do ćwiczeń to trzeba motywacji - dla mnie najlepszą są zdjęcia zgrabnych lasek i moje z okresu zawodów ;D
motywują mnie też osoby, które ćwiczą - ja wtedy nie chce być w tyle i też zabieram się do roboty :D

Serniczka na szczęście był mały kawałek...teściowa poskąpiła....
Zjadłam go do herbatki...a piwko to wczoraj wypiłam i odleciałam szybko spać...hihi

Melanie wleć no tam do nich i przywołaj je do porządu tak jak Ty to potrafisz... ja to pewnie kazanie bymn im palnęła i narobiłabym sobie wrogów, a Ty pewnie bys je zmobilizowała tak jak mnie.

Żal mi tych dziewczyn że sa tak nastawione na NIE ale ja chyba nie umiałabym mim pomóc, a chciałabym... bo ja taka jestem że wszystkm chciałabym pomagac żeby wszystkim było dobrze... :-[ :-[ :-[ :-[

Skubaniec to inaczej strzepiec. to takie ciasto koloru ciasta, ;D ;Dnastępma warsztwa np z dżemy, potem czaekoladowa warstwa potem ubite białko z cukrem a potem ta sama warstwa co na spodzie starta na tarce do sera żółtego ;D ;D

reklama
a ja mam z głowy ciasto, bo mam upiekła piernika a ja nie lubię, więc nie jem. w ogóle nie jem słodyczy.
a dzisiaj np. cały dzień chodziłam w pidżamie, ale czuję się z tym rewelacyjnie ;D

a no i u mnie to tez pleśniak :)

Do góry