reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

Tuniu, ja też jak nikt nie widzi snuję się po domu w "odzieży nocnej" i dopóki nie spojrzę na siebie w lustro to całkiem luźno mi z tym , ale ...mam 4 letnią pannę która uczy się "elegancji" od mamy więc, sama rozumiesz, nieedukacyjne to by było z mojej strony pokazywać się tak odzianą codziennie... Na szczęście papilotów nie noszę, no i nie palę... ;D

Jak tam sesyja ?

reklama
Aniulka one się juz same pocieszyły :D

wiesz co przejrzałam wszystko co pisały i od czasu do czasu pojawiał sie ktoś kto próbował zmienić ich myślenie
myślę, że powoli, powoli i się zmieni
już się zaczęło
jedna dostała prace i od razu zadbała o siebie :)

niektóre posty działały mi ne nerwy - te żalące się
a niektóre napawały energią i podziwem :)

masz racje tez tam przed chwilą byłam. Tylko ja odniosłam wrażenie, że były dziewczyny, które próbowały je pocieszyc i optymistycznie nastawić ale te pesymistki na wszystko miały negatywną odpowiedź i nie dały się przekonac że użalanie się nad soba niczego nie zmieni a nawet pogorszy. Zdołowały mnie swoim mysleniem i dlatego sobie pozwoliłam na naszym watku na małą dygresję w tej sprawie. ;)

reklama
witam
a ja jeszcze nie spadam z wagi tylko tyję tyję i tyję.termin na 10 lutego więc wyczekuj ę go jak wieloryb wyczekuje odpływu
boję się że nie wrócę do poprzedniej formy
jak ile straciłyście po porodzie i jak długo musiałyście nad tym pracować
proszę o sprawdzony przepis powrotu do normalnych rozmirów
pozdrawiam ;)i

Do góry