reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

jasne jasne tylko aby dojść do super figury i formy trzeba dużo trenaowac a ja trenuje ale palce na klawiaturze ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
czekaja mnie jutro imieninki mojego taty i w tygodniu jeszcze jedne imieninki kuzyna Marcela, wiec sie osmakuje dobrych rzeczy, bede jednak pamietac, zeby jesc mniej, bo w myslach tez zrzucam kilogramy z bb ;D

przypomnialo mi sie (mowili wczoraj w tv), ze w tym roku jest ulga sportowa, mozna odliczyc do 10% podatku na sport tzn. wystarcza np.same bilety na basen, mecz, silownie, nie potrzeba faktur, wiec zbierajcie te karneciki, zawsze cos zostanie w kieszeni ;D

Beatka az nie moge uwierzyc, ze masz za duzo kg, przeciez Twoj brzuszek jest na samym szczycie najlepszych brzuszkow wogole !!! z czego Cie tu odchudzac ??

Aniukla zazdroszcze Ci tej proporcjonalnej sportowej sylwetki
ja mam waskie powykrzywiane ramiona i szerokie siedzenie, nadaje sie tylko do napelniania kieliszkow, bo wygladam jak butelka szampana ;D

Melanie pisze:
poćwiczyłam brzuszki Weidera ;D

ale zaczełam od 5 dnia ;D

no pwenie bo co tam dla Ciebie jedna seria po 6 brzuszków... ja to cięzka jestem i trudno mi podnieść barki, więc ćwiczę od początku. A dzisiaj jeszce nie ćwiczyłam, nie miałam czasu. Ale poćwicze napewno!!

Teraz ćwiczyłam zajadanie skubańca, bo tesciowa upiekła i zabrakło mi silnej woli... ale to zamiast kolacji

wiecie co?? polatałam trochę po forum i trafiłam na watek "wstydzę sie".
Dziewczyny piszą jak po ciży wygladają i jak wstydzą się przed swoimi mężczyznami... Trochę mi sie ich żal zrobiło, ale one nic nie robią ze sobą... chodza całymi dniami w piżamach, zaniedbane nieuczesane... no nie wszystkie ale kilka tak pisało. I zamiast wziąśc się w garść i zacząć cos dla siebie robić to siedzą na forum i użalają sie nad sobą. Piszą że są tak zmęczone że nie mają siły nic robić.. prawie wszystkie mają jedno dziecko albo sa jeszcze w ciąży. i że nie mają czasu i pieniędzy żeby zadbac o siebie... czy to na prawdę aż tyle kosztuje?? No kurcze ja mam dwójkę dzieci i też kasą nie śmierdzę ale nie zobaczycie mnie w ciągu dnia w piżamie albo nieuczesanej... ćwiczę sama bo na aerobic na razie nie mogę a wiadomo, że to kosztuje a kasa nie zawsze jest... Chciałam napoisac im cos pozytywnego zachęcić je do spojżenia na siebie w inny sposób ale chyba by mnie zlinczowały za takie nastawienie, więc nic im nie napisałam... A pisze to na naszym wątku bo nie mogę uwierzyc że tyle dziewczyn pisze to samo i zamiast się wspierać i mobilizować dołują sie nawzajem... Powinny poczytac sobie nasz wątek, może przestałyby się tak uzalać... ;)

Jak dobrze, że mam Was dziewczyny i jesteście takie pogodne i zamiast się dołować mobilizujecie mnie do działania i CWICZENIA!! DZIĘKUJĘ BABECZKI :D :D

ps: nie miałam zamiaru nikogo obgadywac ani nic z tych rzeczy, poprostu zaszokował mnie tamten wątek..

reklama
Aniulka dobrze gadasz...wódki ci nalać za to...hihi
W ramach odchudzania..mąż mi dzisiaj przytargał smakowity serniczek o d teściowej...mo i jak tu tesciowej odmówić ;D

Do góry