reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

jasne jasne tylko aby dojść do super figury i formy trzeba dużo trenaowac a ja trenuje ale palce na klawiaturze ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
czekaja mnie jutro imieninki mojego taty i w tygodniu jeszcze jedne imieninki kuzyna Marcela, wiec sie osmakuje dobrych rzeczy, bede jednak pamietac, zeby jesc mniej, bo w myslach tez zrzucam kilogramy z bb ;D

przypomnialo mi sie (mowili wczoraj w tv), ze w tym roku jest ulga sportowa, mozna odliczyc do 10% podatku na sport tzn. wystarcza np.same bilety na basen, mecz, silownie, nie potrzeba faktur, wiec zbierajcie te karneciki, zawsze cos zostanie w kieszeni ;D

Beatka az nie moge uwierzyc, ze masz za duzo kg, przeciez Twoj brzuszek jest na samym szczycie najlepszych brzuszkow wogole !!! z czego Cie tu odchudzac ??

Aniukla zazdroszcze Ci tej proporcjonalnej sportowej sylwetki
ja mam waskie powykrzywiane ramiona i szerokie siedzenie, nadaje sie tylko do napelniania kieliszkow, bo wygladam jak butelka szampana ;D

Melanie pisze:
poćwiczyłam brzuszki Weidera ;D

ale zaczełam od 5 dnia ;D

no pwenie bo co tam dla Ciebie jedna seria po 6 brzuszków... ja to cięzka jestem i trudno mi podnieść barki, więc ćwiczę od początku. A dzisiaj jeszce nie ćwiczyłam, nie miałam czasu. Ale poćwicze napewno!!

Teraz ćwiczyłam zajadanie skubańca, bo tesciowa upiekła i zabrakło mi silnej woli... ale to zamiast kolacji

wiecie co?? polatałam trochę po forum i trafiłam na watek "wstydzę sie".
Dziewczyny piszą jak po ciży wygladają i jak wstydzą się przed swoimi mężczyznami... Trochę mi sie ich żal zrobiło, ale one nic nie robią ze sobą... chodza całymi dniami w piżamach, zaniedbane nieuczesane... no nie wszystkie ale kilka tak pisało. I zamiast wziąśc się w garść i zacząć cos dla siebie robić to siedzą na forum i użalają sie nad sobą. Piszą że są tak zmęczone że nie mają siły nic robić.. prawie wszystkie mają jedno dziecko albo sa jeszcze w ciąży. i że nie mają czasu i pieniędzy żeby zadbac o siebie... czy to na prawdę aż tyle kosztuje?? No kurcze ja mam dwójkę dzieci i też kasą nie śmierdzę ale nie zobaczycie mnie w ciągu dnia w piżamie albo nieuczesanej... ćwiczę sama bo na aerobic na razie nie mogę a wiadomo, że to kosztuje a kasa nie zawsze jest... Chciałam napoisac im cos pozytywnego zachęcić je do spojżenia na siebie w inny sposób ale chyba by mnie zlinczowały za takie nastawienie, więc nic im nie napisałam... A pisze to na naszym wątku bo nie mogę uwierzyc że tyle dziewczyn pisze to samo i zamiast się wspierać i mobilizować dołują sie nawzajem... Powinny poczytac sobie nasz wątek, może przestałyby się tak uzalać... ;)

Jak dobrze, że mam Was dziewczyny i jesteście takie pogodne i zamiast się dołować mobilizujecie mnie do działania i CWICZENIA!! DZIĘKUJĘ BABECZKI :D :D

ps: nie miałam zamiaru nikogo obgadywac ani nic z tych rzeczy, poprostu zaszokował mnie tamten wątek..

reklama
Aniulka dobrze gadasz...wódki ci nalać za to...hihi
W ramach odchudzania..mąż mi dzisiaj przytargał smakowity serniczek o d teściowej...mo i jak tu tesciowej odmówić ;D

Do góry