reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
Aniulka jakoś dobrze ukrywasz tego sumo...na żadnym zdjęciu go jeszcze nie widziałam
Ja mam 165 a waże jeszcze 62...... :p :p

No Beatko wychodzimy podobnie z wagą...ale Ty masz ładny brzuszek i mleko w cyckach a moje cycki sa puste i małe :p

no właśnie beatko masz ładny brzuszek a ja flaczysko wstretne. Nic Wam nie wkleje bo wszędzie jestem zasłonieta Łukaszem i nie widac jaka jestem gruba

przeniosłam się już Aniulka :p ;) ;D
no więc... fajnie było jak chodziłam na kick boxing, na wadze mi 3 kg przybyło a wyglądałam, tak jak na jedym ze zdjęć co już wkleiłam, na 21 urodziny :laugh: chudzina . i tyłeczek, jak marzenie, ech :(
nie pocieszajcie mnie już z tym brzuchem, bo gruba jestem i tyle. będę narzekała. tak jak Melanie ;D

reklama
Do góry