reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
ja noszę 38i 36 i ważę 59,9 ;D

Aniulka u Was chyba mają jakieś pokręcone rozmiary
Brawa dla Ciebie , mobilizujesz :)

ostatnio wązyłąm sie na wadze u pediatry jak byłam z iga wazyąłm 60 kg serio. fakt ze moje kolezanki które waza troche wiecej niz ja mowia ze to nie mozliwe ze ja tyle waże, ale ta waga u lekarza jest dokladan, potem na śiweta u tesciów sie wazyłam i tyle samo pokazywała.kurde moze moje balony ::) tak mnie obciążają

siwasek na zdjęciach na takiego chudzielca wyglądasz że trudno uwieżyć że tyle ważysz. A jaka Ty wysoka jesteś bo nie pamiętam???

Melanie pisze:
ja noszę 38i 36 i ważę 59,9 ;D

Aniulka u Was chyba mają jakieś pokręcone rozmiary
Brawa dla Ciebie , mobilizujesz :)

no nie wiem czy mają pokręcone rozmiary... chyba pstrykne jutro fotkę metek spodniowych żeby Wam udowodnić! Sama staram się zmobilizować i Wy mi w tym pomagacie jak ogladam Wasze brzuszki. Bedę twqarda i nie dam się oponie ;D ;D ;D ;D

W końcu matka dwójki dzieci tez może wyglądać jak nastolatka nie???

reklama
Do góry