reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
dla dziewczyn które chca cwiczyc aerobiczną 6 Weidera:

http://www.kulturystyka.org.pl/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=297

Grooha ja jestem po cc i juz dwa dni ćwiczyłam, dzisiaj bedzie trzeci dzień. Na razie nie boli mnie blizna tylko mięśnie brzucha. Cwiczenia wyglądają na łatwe ale to pozory jak się do nich tak porządnie przyłożyć. Mi się to jednak spodobało bo czuję brzuszek i o to chodzi!!

Mnie się tak nie chce ćwiczyć >:D Ciężko mi się zmobilizować. Jednocześnie chciałabym mieć już fajną figurkę. A samo to nie przyjdzie. W kila dni po porodzie schudłam 17kg, w następnych już tylko ze 2 i się zatrzymało. Może jak poobserwuję Wasze poczynania, to mnie to zachęci do gimnastyki i będę w rytm piosenki:" Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało, dla mnie to MAŁO" :laugh:

a ja wcale nie ćwiczę ale przydałoby sie tak dla kondycji ::)
może sie zmobilizuję i kupięsobie na wiosnę rower i mężowi też i posmigamy trochę kupię jeszcze fotelik dla dziecka do roweru i będziemy całe lato jeżdzic a nie tylko tym samochodem :p

Własnie jestem po brzuszkach Weidera :p :p. To już! ::) trzeci dzień dzisiaj. ;)

A spotkała mnie dzisiaj miła niespodzianka! Waga spadła o 3 kilo od nowego roku... czyli warto nie jeść słodkiego ;D ;D ;D ;D ;D

wow w niecałe dwa tygodnie trzy kilo to sporo ::)
a ty gdzies pisałaś że nosisz rozmiar 40?
powiem jedno niewieże napewno 38 ::)

Izis nosze 40! Powaznie!! chociaz zauważyłam że juz po mału robi się lużno w spodniach 40 ale 38 to jeszcze sfera marzeń. Tak sama się dziwie jak straciłam te 3 kilo. nie jem słodkiego i staram się nie obżerać, zwłaszcza na noc no i cały czas jeszcze karmięŁukaszka. On pewnie czerpie teraz zmoich "zapasów" a ja wreszcie chudnę!! Obym za wcześnie się nie pochwaliła!

Aniulka a ile ty wazysz jak nosisz 40 ::)
moja koleżanka jest grubsza od ciebie o wiele a wbija sie w 38 czasami rzeczy puszczaja na szwach ale musi udowodnic że zmiesci sie w 38 a jak kiedys dostała coś w prezencie w rozmiarze 40 to sie obraziła :( :laugh:

no dobra napisze ile ważę bo nie jest to żadna straszna waga... ważę 62 kilo po dzisiejszym ważeniu a mój cel to 58 albo jeszcze lepiej 57. Wtedy będe zadowolona

reklama
to wcale nie tak dużo...a z takim zaanagażowaniem w chudniecie to napewno osiagniesz pożądany efekt ;)

Do góry