reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrócić do formy

martusia_78 pisze:
Luleczko trzymam kciuki :D :D :D :D

i gratuluje ;D ;D ;D ;D
gratuluję też zrzuceniu zbędnych kilogramów Antosiotacie
Ja przy wzroście 171cm ważę teraz około 57kg i jestem zadowolona z tej wagi. Zwłaszcza, że samo spadło ;D Boję się, że wraz z nadejściem chłodniejszych dni co nieco mi przybędzie ::). Wtedy to już tak łatwo pewnie nie schudnę ::) :(

reklama
Luleczko, jestes niesamowita ;D trzymam kciuki za dalsze sukcesy i utrzymanie wagi,

w ciazy przytylam 20 kg i pomalu, bo pomalu, ale je zgubilam przez ten rok, niestety idzie zima i juz czuje, ze odbilam z waga w druga strone :(

Lal Luleczka super :)Tylko pozazdroscic samodyscypliny.

ja jak juz gdzies tam pisalam to mam teraz wilczy apetyt na slodycze..normalnie pozeralam bo od dwoch dni zjadlam tylko 1princepolo i strasznie sie mecze. :(
Mi z ciazy zostalo chyba ze 3kg do zzucenia.Juz w wakacje bylo super bo prawie prawie waga doskonala a teraz znowu to samo :(
Waga stanela w miejscu i pocieszajace tylko w tym jest ze nie przybieram ;)

a u mnie jest odwrotnie ::) Ja z reguły latem przybieram bo nie mogę się powstrzymać od jedzonka: wakacje, luz, lody, fast food'y - bo przecież w trakcie urlopu nie będę sobie odmawiać... :p

Więc cieszę się, że nadchodzi czas jesieni i zimy bo przynajmniej nie będzie wymówki, że w wakacje wszystko można ;)

A moja slaba-silna wola dalej spi ;D :mad:
Ale widac juz postepy, zaczelam cwiczyc, ale z moim prawie 9kg ciezarkiem nie bylo latwo, ale jest swiatelko w tunelu. Bardzo lubie cwiczyc, a jeszcze bardziej basen i to bedzie chyba moj sposob na jesien i zime ;D

reklama
Ja nie potrafię wyeliminować kolacji :p :)Nie potrafiłabym zasnąć z burczącym brzuchem ::). Ja muszę mieć każdy posiłek

Do góry