reklama
a sprawdza się, sprawdza.... w pracy wszyscy razem i kazdy z osobna stwierdzili, że wyglądam o wiele lepiej i młodziej niż w długich.
Układam je trochę inaczej niż na zdjęciu jakie Wam wkleiłam. Tył mam nastroszony jak młody kogucik a z przodu proste i z grzyweczką. Trochę częsciej musze myc głowę bo jednak nie obejdzie się bez lakieru i tym podobnych specyfików, i do tego po stosowaniu odzywek wlosy mi się wzmocniły i bardzo zgęstniały, więc żeby fryzura wyglądała dobrze, musze myć je co drugi dzień. Ale układanie zajmuje dosłownie moment, więc nie ma problemu.
Układam je trochę inaczej niż na zdjęciu jakie Wam wkleiłam. Tył mam nastroszony jak młody kogucik a z przodu proste i z grzyweczką. Trochę częsciej musze myc głowę bo jednak nie obejdzie się bez lakieru i tym podobnych specyfików, i do tego po stosowaniu odzywek wlosy mi się wzmocniły i bardzo zgęstniały, więc żeby fryzura wyglądała dobrze, musze myć je co drugi dzień. Ale układanie zajmuje dosłownie moment, więc nie ma problemu.
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Myfa80 pisze:Luleczko co wyeliminowalas z dietki? gratuluje postepow ja ciagle walcze z kilosami
w sumie to musze napisać, ze prawie zrezygnowałam ze słodyczy, tzn jak mnie już ta najdzie że nie mogę wytrzymać to zjadam coś slodkiego (bo nie mozna się katować ) zmniejszyłam moje posiłki, i staram sie nie łączyć... różnie to wychodzi...a i jeszcze raz w tygodni jeżdże na basen... i chyba to mi pomaga
przeczytałam o tym edytki odkryciu i postanowiłam się zdołować i stanęłąm na wagę.
jak dla mnie jest rewelacyjnie ważę 55kg, a jestem przedokresowo napuchnięta. a i to też mniej niż przed ciążą, parę ładnych kilogramów.
tylko co z tego jak cycki obwisłe
używałam różnych i różnistych kremów ale coś nie mogę ich używać, bo po każdym mam przeczulone piersi i strasznie bolące.
macie jakąś alternatywę?
jak dla mnie jest rewelacyjnie ważę 55kg, a jestem przedokresowo napuchnięta. a i to też mniej niż przed ciążą, parę ładnych kilogramów.
tylko co z tego jak cycki obwisłe
używałam różnych i różnistych kremów ale coś nie mogę ich używać, bo po każdym mam przeczulone piersi i strasznie bolące.
macie jakąś alternatywę?
reklama
Podziel się: