reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
Ja jestem przerazona swoim wielkim brzuchem,pozostały mi wstrętne rozstępy na całym brzuchu i schudłam tylko tyle co po porodzie.Apetyt mam bardzo dobry ciągle jestem głodna a przy tym jem często na stojaco w pospiechu i za chwile znowu jestem głodna. :mad:

A ja tez znowu waze 58, a bylo juz 55 :(
Ale z dobrych wiadomosci to pprawia mi sie stopniowo skora na brzuchu, ktora masuje codziennie zelem pod prysznic ujedrniajacym nivea, tym z koncowka do masazu :) A obzeram sie jak prosiak bo mi sie @ zbliza :p

Ufff.....
A myslalam ze to tylko ja mam takie problemy, przed chwila pochlonalam tosty i cole, a wczesniej bylismy z malzem na kfc, a potem jeszcze bezczelnie zaprosil mnie na gofra z wielka bita smietana i polewa orzechowa. Kurcze w Milowce przytylam 3 kilo :p i mialam sie odchudzac, ale moja slaba-silna wola nie chce wspolpracowac.... ;D ;D ;D ;D ;D :p

nie wiem kiedy napisałąm ostatnio coś na tym wątku...ale pochwalę się, bo dziś moja waga pokazałą coś z czego jestem duumna, mimo ze przedemną jeszcze duużo pracy ;)

więc tak...od września schudłam już w sumie 35 kg (wychodząc ze szpitala ważyąłm 105kg - nie było się czym chwailić ale już jest ;)) z tego od czerwca (od kiedy zaczęłam się pilnować :)) udało mi się zrzucić 19 kg...jeszcze 6 kg i wróce do mojej wagi sprzed ciąży...a moje marzenie to osiagnać 60... mam andzieje ze mi się uda ;)

reklama
Do góry