reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
Ja nie przeżyję bez sniadania, bez kolacji się mogę obyć.
Właśnie się obżeram pączkami serowymi - tragedia, takie pyszne ;D

No i mam zamiar chodzić na aerobik z laskami z pracy - zawsze to jakaś mobilizacja, musi mnie ktoś mobilizować, a one twarde sztuki i na pewno będą chodzić regularnie.

Własnie niedawno dowiedziałam się ze niejedzenie, a zwłaszcza sniadania, doprowadza do magazynowania pzez organizm nadmiaru tłuszczyku, na zapas. :p

Od jakiegos tygodnia spożywam rano grzecznie sniadanko, a dopiero poźniej kawkę. I staram się jeśc około 5 posiłków dziennie. I powiem szczerze, że poprawiła mi sie przemiana materii. (chodze "na kupkę"codziennie bez problemów, a przedtem miałam nawet tygodniowe zastoje). Czuję sie na razie taka trochę jakby napuchnięta, ale jak weszłam na wagę przezyłam miły szok. Straciłam dwa kilogramy, które zafundowałam sobie przez wakacje.

Tylko co zrobic z nadmiarem skóry na brzuchu, która nie chce sie wciągnąc????

No i następne spodnie moge komuś odstąpić bo mi w pasie spadają.... i zmiesciłam się wreszcie w spodnie rozmiar 38 ;D ;D ;D

Dziękuję. :)

Z tego wynika jednak, ze nie mają.... ja odwiecznie nie jadłam śniadań. moim śniadaniem była kawa, a następnym posiłkiem obiad. teraz wiem dlaczego nigdy nie miałam figurki jak modelka ;)

reklama
acha i jeszcze miałam napisac Edytko że nie wiem z czego ty chcesz ię odchudzac????? na zdjęciach z Ciechocinka jesteś chudziutka jak taka glizdeczka.... z kości na osci???? Faceci nie lubią szkieletorów ;)

Do góry