reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

Wow Luleczko Super. :) :)
Jestem z Ciebie dumna :)

Mi zostaly 2 kilogramy. Ale cos czuje,ze ten ostatni bedzie najgorszy...choc przyznam szczerze,ze nic z nimi nie robie :-[ :-[
A moj mezus coraz nizej z waga.
Wazyl 107 a teraz 93. ;D

reklama
Luleczka ogromne gratulacje!!! i wielkie buziaki za wytrwałość :-* :-* :-*

Trzymam kciuki za szybkie spełnienie twojego postanowienia :)

Anineczka pogratuluj mężowi!! I napisz co takiego robi, że tak ładnie gubi kilogramy? Mój mężulo przytył w ciąży  ;) .... 23kg!! I niby mu to nie przeszkadza, ale ja nadmiar dawno zrzuciłam a on tak bardzo o ten dorobek dba jakby to był największy skarb świata ;)

madga pisze:
Anineczka pogratuluj mężowi!! I napisz co takiego robi, że tak ładnie gubi kilogramy? Mój mężulo przytył w ciąży ;) .... 23kg!! I niby mu to nie przeszkadza, ale ja nadmiar dawno zrzuciłam a on tak bardzo o ten dorobek dba jakby to był największy skarb świata ;)
Moj maz co robi? Cuda na kiju ;D
On tego nie,tamtego tez nie. Obiadku z zona nie moze :mad:
Cuda wianki ;D
a tak serio to chleb zamienil na chlebek ryzowy, chinszczyzne wpiprza,nic tlustego. je w ciagu dnia bardzo malo ::) mniej niz ja :o :o
No i zasada Zadnych Fast Foodow. Co mnie niezmiernie smuci :(

Luleczko tyle kilogramów zrzuciłas z te ostatnie 10 to pestka dla Ciebie :)
Gratuluje dyscypliny i wytrwałości zyczę w dalszym zrzucaniu.
Gosiczka pisze:
Ale z dobrych wiadomosci to pprawia mi sie stopniowo skora na brzuchu, ktora masuje codziennie zelem pod prysznic ujedrniajacym nivea, tym z koncowka do masazu :)
Gosiczka ostatnio w sklepie zastanawiałam się nad tym żelem , chwalisz go więc kupię
będe się ujędrniać :p

Gratulacje dla Antosiataty!!!

Tak, Marta ,polecam go :) Tylko uprzedzam ze na efekty trzeba troche poczekac :) Ja czekalam chyba 3 tygodnie na pierwsze minimalne efekty, ale sa i jest coraz lepiej powolutku :)

reklama
Do góry