reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

Wow Luleczko Super. :) :)
Jestem z Ciebie dumna :)

Mi zostaly 2 kilogramy. Ale cos czuje,ze ten ostatni bedzie najgorszy...choc przyznam szczerze,ze nic z nimi nie robie :-[ :-[
A moj mezus coraz nizej z waga.
Wazyl 107 a teraz 93. ;D

reklama
Luleczka ogromne gratulacje!!! i wielkie buziaki za wytrwałość :-* :-* :-*

Trzymam kciuki za szybkie spełnienie twojego postanowienia :)

Anineczka pogratuluj mężowi!! I napisz co takiego robi, że tak ładnie gubi kilogramy? Mój mężulo przytył w ciąży  ;) .... 23kg!! I niby mu to nie przeszkadza, ale ja nadmiar dawno zrzuciłam a on tak bardzo o ten dorobek dba jakby to był największy skarb świata ;)

madga pisze:
Anineczka pogratuluj mężowi!! I napisz co takiego robi, że tak ładnie gubi kilogramy? Mój mężulo przytył w ciąży ;) .... 23kg!! I niby mu to nie przeszkadza, ale ja nadmiar dawno zrzuciłam a on tak bardzo o ten dorobek dba jakby to był największy skarb świata ;)
Moj maz co robi? Cuda na kiju ;D
On tego nie,tamtego tez nie. Obiadku z zona nie moze :mad:
Cuda wianki ;D
a tak serio to chleb zamienil na chlebek ryzowy, chinszczyzne wpiprza,nic tlustego. je w ciagu dnia bardzo malo ::) mniej niz ja :o :o
No i zasada Zadnych Fast Foodow. Co mnie niezmiernie smuci :(

Luleczko tyle kilogramów zrzuciłas z te ostatnie 10 to pestka dla Ciebie :)
Gratuluje dyscypliny i wytrwałości zyczę w dalszym zrzucaniu.
Gosiczka pisze:
Ale z dobrych wiadomosci to pprawia mi sie stopniowo skora na brzuchu, ktora masuje codziennie zelem pod prysznic ujedrniajacym nivea, tym z koncowka do masazu :)
Gosiczka ostatnio w sklepie zastanawiałam się nad tym żelem , chwalisz go więc kupię
będe się ujędrniać :p

Gratulacje dla Antosiataty!!!

Tak, Marta ,polecam go :) Tylko uprzedzam ze na efekty trzeba troche poczekac :) Ja czekalam chyba 3 tygodnie na pierwsze minimalne efekty, ale sa i jest coraz lepiej powolutku :)

reklama
Do góry