reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
jak długo mamy trzymać? ;D
a z jakiej to okazji?
Będzie jakieś wesele?
Czy może w mieście pojawi się była miłość ? ;)

Dieta trwa tydzień, w sumie bez okazji poprostu początek lata i miło by było wbić sięw coś fajnego :)

a tak to racja ::)

ja też jeszcze nie pałam radością ze swoich gabartyów ::)
no ale ciągle działam w tej sprawie ;)

miyu powodzenia
oczywiście pisz jak idzie :)

Ja sie ostatnio strasznie opycham i znowu uzaleznilam sie od coli (a cala ciaze i 8 miesiecy karmienia jej nie pilam). Wczoraj pochlonelam cala pake wafli familijnych orzechowych mniam, mniam, tosty i jeszcze mi bylo malo :p :p
Straszny mam ciag na slodkie swinstwa i wszystko co niezdrowe.
Znalazlo to odzwierciedlenie w postaci dodatkowego centymetra w biodrach i udach. Co prawda nie mam specjalnych powodow do narzekan bo waze 54 kg/170cm, ale jak dalej tak dobrze bedzie mi szlo to fiu, fiu... ;D ;D ;D

Ja takich typowych diet na odchudzanie nie potrafię stosować. Przez skazę Roberta po prostu nie jadłam pewnych produktów. Z czasem coraz mniej miałam dozwolonych produktów ::), bo cały czas coś miał. a teraz jak już jem wszystko, to i Robertowi sie poprawiło :) Ale ilościowo, to się nie ograniczałam ;) Wagi nie mam, ale wiem, że ważę teraz mniej niż sprzed ciążą ( w ciąży przyprałam ponad 20kg) Wszyscy mi zwracają uwagę, że schudłam i się dziwią jak ja to zrobiłam, a ja sama nie wiem :)
Misiako Ty widzę, że się wogóle nie musisz martwić o swoją wagę :). Czasami możesz pozwolić sobie na takie obżarstwo :laugh: :laugh: A te dodatkowe centymetry w bioderkach, to pewnie złudzenie, sądząc po Twojej wadze ;)

reklama
karioka pisze:
Ja takich typowych diet na odchudzanie nie potrafię stosować. Przez skazę Roberta po prostu nie jadłam pewnych produktów. Z czasem coraz mniej miałam dozwolonych produktów ::), bo cały czas coś miał. a teraz jak już jem wszystko, to i Robertowi sie poprawiło :) Ale ilościowo, to się nie ograniczałam ;) Wagi nie mam, ale wiem, że ważę teraz mniej niż sprzed ciążą ( w ciąży przyprałam ponad 20kg) Wszyscy mi zwracają uwagę, że schudłam i się dziwią jak ja to zrobiłam, a ja sama nie wiem :)
Misiako Ty widzę, że się wogóle nie musisz martwić o swoją wagę :). Czasami możesz pozwolić sobie na takie obżarstwo :laugh: :laugh: A te dodatkowe centymetry w bioderkach, to pewnie złudzenie, sądząc po Twojej wadze ;)
Ja jak Majka miala skaze , a ja diete to wygladalam jak szkielet, zapadniete policzki, oczodoly, dwa tygodnie po porodzie zrzucilam wszystko z ciazy i wcale nie wygladalam zachwycajaco :p :p
Moj maz mowi do mnie "chudzielec" i nie mialby nic przeciw jeszcze paru centymetrom ;D ;D On bardzo dba o swoj brzusio by przypadkiem sie nie skurczyl ;D ;D ;D

Do góry