reklama
M
Melanie
Gość
jak długo mamy trzymać? ;D
a z jakiej to okazji?
Będzie jakieś wesele?
Czy może w mieście pojawi się była miłość ?
a z jakiej to okazji?
Będzie jakieś wesele?
Czy może w mieście pojawi się była miłość ?
M
Melanie
Gość
a tak to racja :
ja też jeszcze nie pałam radością ze swoich gabartyów :
no ale ciągle działam w tej sprawie
miyu powodzenia
oczywiście pisz jak idzie
ja też jeszcze nie pałam radością ze swoich gabartyów :
no ale ciągle działam w tej sprawie
miyu powodzenia
oczywiście pisz jak idzie
Ja sie ostatnio strasznie opycham i znowu uzaleznilam sie od coli (a cala ciaze i 8 miesiecy karmienia jej nie pilam). Wczoraj pochlonelam cala pake wafli familijnych orzechowych mniam, mniam, tosty i jeszcze mi bylo malo
Straszny mam ciag na slodkie swinstwa i wszystko co niezdrowe.
Znalazlo to odzwierciedlenie w postaci dodatkowego centymetra w biodrach i udach. Co prawda nie mam specjalnych powodow do narzekan bo waze 54 kg/170cm, ale jak dalej tak dobrze bedzie mi szlo to fiu, fiu... ;D ;D ;D
Straszny mam ciag na slodkie swinstwa i wszystko co niezdrowe.
Znalazlo to odzwierciedlenie w postaci dodatkowego centymetra w biodrach i udach. Co prawda nie mam specjalnych powodow do narzekan bo waze 54 kg/170cm, ale jak dalej tak dobrze bedzie mi szlo to fiu, fiu... ;D ;D ;D
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
ja jeszcxze w zyciu zadnej diety nie stosowałam
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
koreczek83 pisze:ja jeszcxze w zyciu zadnej diety nie stosowałam
To tak jak ja
Tylko niekiedy jak czulam sie napchana i ociezala to zrobila sobie gloduweczke i od raazu lepiej ;D
Ja takich typowych diet na odchudzanie nie potrafię stosować. Przez skazę Roberta po prostu nie jadłam pewnych produktów. Z czasem coraz mniej miałam dozwolonych produktów :, bo cały czas coś miał. a teraz jak już jem wszystko, to i Robertowi sie poprawiło Ale ilościowo, to się nie ograniczałam Wagi nie mam, ale wiem, że ważę teraz mniej niż sprzed ciążą ( w ciąży przyprałam ponad 20kg) Wszyscy mi zwracają uwagę, że schudłam i się dziwią jak ja to zrobiłam, a ja sama nie wiem
Misiako Ty widzę, że się wogóle nie musisz martwić o swoją wagę . Czasami możesz pozwolić sobie na takie obżarstwo :laugh: :laugh: A te dodatkowe centymetry w bioderkach, to pewnie złudzenie, sądząc po Twojej wadze
Misiako Ty widzę, że się wogóle nie musisz martwić o swoją wagę . Czasami możesz pozwolić sobie na takie obżarstwo :laugh: :laugh: A te dodatkowe centymetry w bioderkach, to pewnie złudzenie, sądząc po Twojej wadze
reklama
Ja jak Majka miala skaze , a ja diete to wygladalam jak szkielet, zapadniete policzki, oczodoly, dwa tygodnie po porodzie zrzucilam wszystko z ciazy i wcale nie wygladalam zachwycajacokarioka pisze:Ja takich typowych diet na odchudzanie nie potrafię stosować. Przez skazę Roberta po prostu nie jadłam pewnych produktów. Z czasem coraz mniej miałam dozwolonych produktów :, bo cały czas coś miał. a teraz jak już jem wszystko, to i Robertowi sie poprawiło Ale ilościowo, to się nie ograniczałam Wagi nie mam, ale wiem, że ważę teraz mniej niż sprzed ciążą ( w ciąży przyprałam ponad 20kg) Wszyscy mi zwracają uwagę, że schudłam i się dziwią jak ja to zrobiłam, a ja sama nie wiem
Moj maz mowi do mnie "chudzielec" i nie mialby nic przeciw jeszcze paru centymetrom ;D ;D On bardzo dba o swoj brzusio by przypadkiem sie nie skurczyl ;D ;D ;D
Podziel się: