reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

taki mam zamiar Mel, ale u nas od zamiarów do czynów czasem długa droga ;)

Joanko dziękuję Kochana za te słowa, wiem niestety do czego prowadzi głodówka :p
tak więc zrobiłam sobie michę sałatki - sałata, ogórek, pomidory, cebula no i kurczak pieczony w folii aluminiowej bez tłuszczu w sosie vinegrette ::)
pyyyyyyyyyycha :laugh:

reklama
wiecie co
a ja wczoraj zrobiłam sałatkę z kiełków sojowych, kiełków słoneczika, kukurydzy i troche majonezu i pieprzu
POLECAM !!! pycha ;D

Dziewczyny ale mi apetytu narobiłyście ::)

Beatko Ja na śniadanie zjadam miskę musli i trzyma naprawdę długo a jest niskokaloryczne:

1 starkowane jabłko +1 jogurt naturalny+1łyżka otrąb +1 łyżka musli, można dodać odrobinkę miodu

ja uwielbiam frutinę, zacznę sobie jeść z maślanką na śniadanie ;D
a na obiady czekam na fasolkę szparagową i smaczne kalafiory ::)
i uwielbiam jeszcze taką sałatkę z pomidora , ogórków kiszonych i cebuli ze śmietaną, albo jogurtem, o!
to było na tyle niskokalorycznych rzeczy ;)

a ja dzisiaj dostałam @ :p ale pomimo tego wzięłam się do roboty ;D

na spacerku w lesie poćwiczyłam uda i pośladki
a w domu zrobiłam pomki i ćwiczenia na brzuszek oraz rozciągające ;D

mam nadzieję, że w końcu utrzymam ciągłość ::) ::) ::)
kurde, no trzeba być ładnym i sprawnym, bo wtedy dopiero sie czuje ok :) :) :)

ja się wzięłam za zdrowe odzywianie - oczywiście pozwalam sobie od czasu do czasu na grzeszki, bo jak tego nie zrobię to wpadnę znowu w paranoję i skończy się na nicniejedzeniu :p
ale ale - codziennie ćwiczę (słowo!) 40 min na steperku + w sumie 150 brzuszków i takie ćwiczenia na pośladki i uda
no a na wadze od początku diety spadek o 9kg

wczoraj kupiłam miesięczny karnet i codziennie :D :D :D chodze na zajęcia
mam taki plan, żeby robić tak aż do wyjazdu do Australii ;D
może wezmą mnie do australijskiego serialu o ratownikach z plaży :p

reklama
Do góry