reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

taki mam zamiar Mel, ale u nas od zamiarów do czynów czasem długa droga ;)

Joanko dziękuję Kochana za te słowa, wiem niestety do czego prowadzi głodówka :p
tak więc zrobiłam sobie michę sałatki - sałata, ogórek, pomidory, cebula no i kurczak pieczony w folii aluminiowej bez tłuszczu w sosie vinegrette ::)
pyyyyyyyyyycha :laugh:

reklama
wiecie co
a ja wczoraj zrobiłam sałatkę z kiełków sojowych, kiełków słoneczika, kukurydzy i troche majonezu i pieprzu
POLECAM !!! pycha ;D

Dziewczyny ale mi apetytu narobiłyście ::)

Beatko Ja na śniadanie zjadam miskę musli i trzyma naprawdę długo a jest niskokaloryczne:

1 starkowane jabłko +1 jogurt naturalny+1łyżka otrąb +1 łyżka musli, można dodać odrobinkę miodu

ja uwielbiam frutinę, zacznę sobie jeść z maślanką na śniadanie ;D
a na obiady czekam na fasolkę szparagową i smaczne kalafiory ::)
i uwielbiam jeszcze taką sałatkę z pomidora , ogórków kiszonych i cebuli ze śmietaną, albo jogurtem, o!
to było na tyle niskokalorycznych rzeczy ;)

a ja dzisiaj dostałam @ :p ale pomimo tego wzięłam się do roboty ;D

na spacerku w lesie poćwiczyłam uda i pośladki
a w domu zrobiłam pomki i ćwiczenia na brzuszek oraz rozciągające ;D

mam nadzieję, że w końcu utrzymam ciągłość ::) ::) ::)
kurde, no trzeba być ładnym i sprawnym, bo wtedy dopiero sie czuje ok :) :) :)

ja się wzięłam za zdrowe odzywianie - oczywiście pozwalam sobie od czasu do czasu na grzeszki, bo jak tego nie zrobię to wpadnę znowu w paranoję i skończy się na nicniejedzeniu :p
ale ale - codziennie ćwiczę (słowo!) 40 min na steperku + w sumie 150 brzuszków i takie ćwiczenia na pośladki i uda
no a na wadze od początku diety spadek o 9kg

wczoraj kupiłam miesięczny karnet i codziennie :D :D :D chodze na zajęcia
mam taki plan, żeby robić tak aż do wyjazdu do Australii ;D
może wezmą mnie do australijskiego serialu o ratownikach z plaży :p

reklama
Do góry