Musze Wam powiedziec że nie robię nic. Nie cwicze bo nie mam czasu i mi sie nie chce ( nie licząc "gimnastyki" w pracy) i chudne. Dopiero teraz wyglądam jako tako... no i waga drgnęła poniżej poziomu sześcdziesiątki ;D ;D ;D ;D
reklama
aguula
Fanka BB :)
A ja w ciazy przytylam 25 kg!!!! Przed ciaza wazylam 50 kg. Teraz waze 54 kg - czyli mam 4 kg nadwagi. Kurcze, strasznie ciezko wrocic do tej figury i wagi sprzed ciazy Fakt teraz nie mam czasu na silownie i aerobik. Po pracy gazem wracam do domu, zeby jeszcze troche pobyc z Malym, szkoda mi tego wolnego czasu na silownie. A w domu sama nie potrafie sie zmobilizowac. Kiedys jeszcze przed ciaza wykupilam sobie roczny karnet i to mnie mobilizowalo aby kilka razy w tygodniu cwiczyc. A najbardziej lubie spinning - tego brakuje mi teraz najbardziej. W drugiej kolejnosci brakuje mi stepu
M
Melanie
Gość
.
aguula
Melanie, pisalas cos czy tylko postawilas kropke ? :-)
Zauwazylam juz wczesniej, ale na innych watkach ze najpierw jest tekst a pozniej dziwnie znika :
Tak bylo z jednym postem Joanki, byl a potem sie zmyl.. Na szczescie go przeczytalam, ale Twojego w tym watku nie zdarzylam...
Pozdrawiam
Zauwazylam juz wczesniej, ale na innych watkach ze najpierw jest tekst a pozniej dziwnie znika :
Tak bylo z jednym postem Joanki, byl a potem sie zmyl.. Na szczescie go przeczytalam, ale Twojego w tym watku nie zdarzylam...
Pozdrawiam
M
Melanie
Gość
aguula napisałam posta a potem przeczytłam o Asku (mąż Gosiczki)
i wykasowałam go.... bo treść biła entuzjazmem
a ja od ostatnich wieści od Gosiczki już go utraciłam...
bardzo to przeżywam....
i wykasowałam go.... bo treść biła entuzjazmem
a ja od ostatnich wieści od Gosiczki już go utraciłam...
bardzo to przeżywam....
i równiez ze mna....Joanka pisze:Aguula, podobnie było ze mną, czasem lepiej postawić kropkę i nic nie dodawać.
aguula
Teraz juz wszystko rozumiem. Wczesniej po prostu nic nie wiedzialam...
reklama
M
Melanie
Gość
Gosiczka jesteś najwspanialszą osobą jaką znam...
jeszcze dużo chciałabym Tobie napisać ale innym razem
zresztą, to było by nie na temat :
jeszcze dużo chciałabym Tobie napisać ale innym razem
zresztą, to było by nie na temat :
Podziel się: