reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

Musze Wam powiedziec że nie robię nic. Nie cwicze bo nie mam czasu i mi sie nie chce ( nie licząc "gimnastyki" w pracy) i chudne. Dopiero teraz wyglądam jako tako... no i waga drgnęła poniżej poziomu sześcdziesiątki ;D ;D ;D ;D

reklama
A ja w ciazy przytylam 25 kg!!!! :mad: Przed ciaza wazylam 50 kg. Teraz waze 54 kg - czyli mam 4 kg nadwagi. Kurcze, strasznie ciezko wrocic do tej figury i wagi sprzed ciazy :( Fakt teraz nie mam czasu na silownie i aerobik. Po pracy gazem wracam do domu, zeby jeszcze troche pobyc z Malym, szkoda mi tego wolnego czasu na silownie. A w domu sama nie potrafie sie zmobilizowac. Kiedys jeszcze przed ciaza wykupilam sobie roczny karnet i to mnie mobilizowalo aby kilka razy w tygodniu cwiczyc. A najbardziej lubie spinning - tego brakuje mi teraz najbardziej. W drugiej kolejnosci brakuje mi stepu :(

Melanie, pisalas cos czy tylko postawilas kropke ? :-)
Zauwazylam juz wczesniej, ale na innych watkach ze najpierw jest tekst a pozniej dziwnie znika ::)
Tak bylo z jednym postem Joanki, byl a potem sie zmyl.. :) Na szczescie go przeczytalam, ale Twojego w tym watku nie zdarzylam... :(
Pozdrawiam

aguula napisałam posta a potem przeczytłam o Asku (mąż Gosiczki)
i wykasowałam go.... bo treść biła entuzjazmem
a ja od ostatnich wieści od Gosiczki już go utraciłam...

bardzo to przeżywam....

reklama
Gosiczka jesteś najwspanialszą osobą jaką znam...
jeszcze dużo chciałabym Tobie napisać ale innym razem
zresztą, to było by nie na temat ::)

Do góry