reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

Aniulka pisze:
A ja po Cilescie chudnę.

A spirali bym sobie nie załozyła bo nie mam do takiego "sprzętu" za grosz zaufania. Znam ki;lka dziewczyn które mają spiralkowe dzieci lub akurat sa w spiralkowej ciązy. Mi taka sytuacja w mojej sytuacji baaaardzo by nie pasowała

Zadna metoda nie jest w 100% skuteczna, na szczescie jest tego na tyle, zeby kazdy mogl wybrac cos dla siebie

reklama
to prawda, ale jesli chodzi o pigułki to nieskuteczne sa tylko wtedy gdy zapomni się ich brać, lub bierze się pomimo przeciwwskazan albo dodatkowo zazywa się jakieś inne leki osłabiające ich działanie. Ze spiralą niestety jest troszkę inaczej. Wystarczy, że się wysunie lub jest źle załozona.... tego niestety nie da się skontrolować w "odpowiednim" momencie

Mojej kumpelce tzry razy spiralka wypadala, a ja mam taka ktora moge kontrolowac sprawdzajac sznureczki i co jakis czas trzeba skontrolowac na usg :)
A moja chrzesnica i siostrzenica w jednym to wlasnie cilestowe dziecie :) :) :)

Ja stosowalam i tabletki, a teraz spiralke i zdecydowanie bardziej odpowiada mi to dugie. No niestety ulotki dotyczace przeciwwskazan i zagrozen sa tak samo dlugie...

Jednym slowem tzreba sie zabezpieczac i dodatkowo kontrolowac :p :p

Swoja droga Aniulko takie fajne chlopaki masz, ze moze jakas siostrzyczka by sie przydala??

Aniulka pisze:
Bardzo zabawne.... pogadamy jak sama bedziesz miała dwa takie fajne dzieciaczki :p
Ja jak mi sie zachciewa to odwiedzam moja siostre i po godzinie szybko uciekam, a jak nie bylo jeszcze Majki, to niezle dawaly mi w kosc ;D ;D ;D
Ale chcialabym miec drugie, moze gdybysmy mieli wiekszy metraz... to zaraz :D
A tak bardziej serio to jak Majka pojdzie do przedszkola :)

No to jak juz bedziesz miec to drugie dziecię, to wtedy podyskutujemy na temat dziewuszki dla moich zuchów. :p

Pisałam juz wiele razy że nie chce więcej dzieci. Jak bede chciała dziewczynkę to poprosze za około 20 lat moich synów o wnusię i ją bede rozpieszczała jak własną córeczkę. Albo i bardziej ;) :laugh:

Cory mojej siostry maja 5 i 2,5 lat i bawia sie ze soba ladnie, takze siostra i szwagier moga czasem odetchnac :)
Moja Majeczka robi za dwojke takze tez lekko nie mam :D

reklama
Do góry