Dziewczyny, gratuluję super osiągnięć. Umnie tylko 4 kg w dół ale walczę dalej .Pewnie jeszcze długo nie bedę zadowolona ze swojego wyglądu ale nie ma nic od razu.U mnie było tak jak u Beatki. Jak wyszłam ze szpitala, to już ważyłam 2 kg mniej niz przed ciążą i wyglądałam zupełnie nieżle. Niestety pojawił się apetyt a karmiłam i bałam sie ograniczyć jedzenie. Jadłam i jadłam a teraz są tego efekty . Mam nadzieję, że zrzucę te znienawidzone kilogramy i utrzymam wagę, bo zwykle właśnie z tym mam problem. Postaram się regularnie ćwiczyć i może dzięki temu będzie łatwiej .
reklama
Melanie pisze:mogę mieć nawet z 5 więcej, tylko w mięśniach : nawet bardzo bym tego chciała
tam wiecie gdzie będę intensywnie sie budowała - jeszcze zobaczycie jaki ze mnie fajny facet
Tedzia, vel Tedzio, nie mogę się doczekać ! ;D
M
Melanie
Gość
albo Tadźka
M
Melanie
Gość
Teodor
Teodorro
Teodorro
mam schiza i nic nie jem bo sie boję przytyć
do tego obecne ciuchy są za duże a te staaaaaaaaaaaare ciut za obcisłe żebym chciała sie w nich prezentować i kicha
łaziłam po sklepach i nic nie znalazłam dla siebie, jestem zła jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do tego obecne ciuchy są za duże a te staaaaaaaaaaaare ciut za obcisłe żebym chciała sie w nich prezentować i kicha
łaziłam po sklepach i nic nie znalazłam dla siebie, jestem zła jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M
Melanie
Gość
nie gadaj
nic nie znalazłaś ???
a byłaś na Ursusie we Factory ??
nic nie znalazłaś ???
a byłaś na Ursusie we Factory ??
Beatko, jak przyzwyczaisz swój organizm do skąpego jedzenia, to gwarantuję ci że przytyjesz jak zaczniesz jeść, a musisz zacząć, lepiej więc nie ograniczaj jedzenia, a jedz coś co zapełni żołądek, dostarczy cennych składników, ale nie utuczy.
Sama to przerabiałam, i byłam w wielkim szoku, jak szybko można przytyć z nawiązką, po długim drakońskim odchudzaniu. Nie spowalniaj przemiany materii bo to cholernie błędne koło, i prowadzi jedynie do wycieńczenia i pozbawienia organizmu ważnych witamin i składników mineralnych.
A Majka potrzebuje zdrowej i uśmiechniętej mamusi a nie wieszaka wysuszonego, marzącego o ptasim mleczku i sfrustrowanego z powodu ciuchów...
Beatko, życzę ci pogodnej duszy i radosnej postawy, a formą się nie przejmuj tak strasznie, nie jesteś ani otyła ani pasztetowa. Laska taka jak Ty powinna z głową do góry uniesioną podbijać świat ! Buziole kochana !
Sama to przerabiałam, i byłam w wielkim szoku, jak szybko można przytyć z nawiązką, po długim drakońskim odchudzaniu. Nie spowalniaj przemiany materii bo to cholernie błędne koło, i prowadzi jedynie do wycieńczenia i pozbawienia organizmu ważnych witamin i składników mineralnych.
A Majka potrzebuje zdrowej i uśmiechniętej mamusi a nie wieszaka wysuszonego, marzącego o ptasim mleczku i sfrustrowanego z powodu ciuchów...
Beatko, życzę ci pogodnej duszy i radosnej postawy, a formą się nie przejmuj tak strasznie, nie jesteś ani otyła ani pasztetowa. Laska taka jak Ty powinna z głową do góry uniesioną podbijać świat ! Buziole kochana !
reklama
M
Melanie
Gość
beatka pisze:troche mam daleko do factory a nie należę do zmotoryzowanych... może w sobotę wyciągnę łosia na zakupy : bo i tak mamy jechać po wózek, to ten sam kierunek :
naprawdę beznadziejne te ciuchy koło mnie
aaaa widzisz
bo jakbys wpadła chociaż do blue city albo do galerii mokotów, to na bank byś coś wybrała
Podziel się: