reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

Dziewczyny, gratuluję super osiągnięć. Umnie tylko 4 kg w dół ale walczę dalej .Pewnie jeszcze długo nie bedę zadowolona ze swojego wyglądu ale nie ma nic od razu.U mnie było tak jak u Beatki. Jak wyszłam ze szpitala, to już ważyłam 2 kg mniej niz przed ciążą i wyglądałam zupełnie nieżle. Niestety pojawił się apetyt a karmiłam i bałam sie ograniczyć jedzenie. Jadłam i jadłam a teraz są tego efekty :p. Mam nadzieję, że zrzucę te znienawidzone kilogramy i utrzymam wagę, bo zwykle właśnie z tym mam problem. Postaram się regularnie ćwiczyć i może dzięki temu będzie łatwiej :).

reklama
Melanie pisze:
mogę mieć nawet z 5 więcej, tylko w mięśniach  ::) nawet bardzo bym tego chciała
tam  ;) wiecie gdzie  ;) będę intensywnie sie budowała  - jeszcze zobaczycie jaki ze mnie fajny facet  :D

Tedzia, vel Tedzio, nie mogę się doczekać ! ;D

mam schiza i nic nie jem bo sie boję przytyć :mad: :mad: :mad:
do tego obecne ciuchy są za duże a te staaaaaaaaaaaare ciut za obcisłe żebym chciała sie w nich prezentować i kicha :p
łaziłam po sklepach i nic nie znalazłam dla siebie, jestem zła jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

troche mam daleko do factory a nie należę do zmotoryzowanych... może w sobotę wyciągnę łosia na zakupy ::) bo i tak mamy jechać po wózek, to ten sam kierunek ::)
naprawdę beznadziejne te ciuchy koło mnie :p

Beatko, jak przyzwyczaisz swój organizm do skąpego jedzenia, to gwarantuję ci że przytyjesz jak zaczniesz jeść, a musisz zacząć, lepiej więc nie ograniczaj jedzenia, a jedz coś co zapełni żołądek, dostarczy cennych składników, ale nie utuczy.
Sama to przerabiałam, i byłam w wielkim szoku, jak szybko można przytyć z nawiązką, po długim drakońskim odchudzaniu. Nie spowalniaj przemiany materii bo to cholernie błędne koło, i prowadzi jedynie do wycieńczenia i pozbawienia organizmu ważnych witamin i składników mineralnych.
A Majka potrzebuje zdrowej i uśmiechniętej mamusi a nie wieszaka wysuszonego, marzącego o ptasim mleczku i sfrustrowanego z powodu ciuchów...
Beatko, życzę ci pogodnej duszy i radosnej postawy, a formą się nie przejmuj tak strasznie, nie jesteś ani otyła ani pasztetowa. Laska taka jak Ty powinna z głową do góry uniesioną podbijać świat ! Buziole kochana !

reklama
beatka pisze:
troche mam daleko do factory a nie należę do zmotoryzowanych... może w sobotę wyciągnę łosia na zakupy ::) bo i tak mamy jechać po wózek, to ten sam kierunek ::)
naprawdę beznadziejne te ciuchy koło mnie :p

aaaa widzisz
bo jakbys wpadła chociaż do blue city albo do galerii mokotów, to na bank byś coś wybrała :)

Do góry