reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

ta laska twierdzi że była 4 razy i już widzi efekty - ::) ??? Nie wiem czy w to wierzyć, ale spróbować warto.

reklama
tia, ja się na masaż wybieram od listopada i tyle z tego wyszło - gadanie, gadanie... :p ;D

Edytka ja laseczka to już prawie byłam dopóki mi coś nie odwaliło po Świętach Bożego Narodzenia i ważyłam więcej niż w 6-tym miesiącu ciąży :p :p :p

chmmmm 4 razy jakoś nie wierze ::) ale musze się jutro zorientować. Jak moj karnet coś takiego obejmuje to pójde i potem Wam powiem z reką na sercu prawdę cała. ;D ;D

no i co Aniulka wyczytałaś coś ciekawego o diecie cambridge? ::)
ja sobie stepuję codziennie po 40 minut, i nogi mam fajowe już.
moją odwieczną bolączką jest tyłek, nawet nie uda, trochę wewnętrzna strona może :p
ale z brzuchem radzę sobie w mig. chciałam iść na drenaż limfatyczny, może wreszcie zgwałcę małżona o to, bo wcześniej jak karmiłam to się trochę bałam

beatka pisze:
tia, ja się na masaż wybieram od listopada i tyle z tego wyszło - gadanie, gadanie...  :p ;D

Edytka ja laseczka to już prawie byłam dopóki mi coś nie odwaliło po Świętach Bożego Narodzenia i ważyłam więcej niż w 6-tym miesiącu ciąży  :p :p :p

Mi się dziś śniło, że byłam w 6 miesiącu ciąży - i dopiero wtedy się zorientowałam :)

Beatka, na pewno od Świąt już duuuużo schudłaś.

a ja dzisiaj byłam znowu na koniach ;D
i tak się skubańca trzymałam kolanami, że teraz na nogi nie wyrabiam :p

A ja już się ciesze z mojego wyglądu ale oczywiście jeszcze mi mało ;D
ale nie stosuję diety
jem jak baba w ciązy - tylko ćwiczę

no to super ;D
trzymaj tak dalej :)

Widac ze masz zapal do cwiczen :D :D

Ile juz kg stracilas? jesli mozna zapytac.
Masz wage sprzed ciazy?

Mnie zostalo jeszcze 2 kg do uzyskania wagi sprzed ciazy :) zadowolona jestem ;D bo nic nie robie ;)
Jem jak zwykle i nie cwicze bo mam leniuszka w sobie :p
Ale karmie i pewnie niunia ze mnie wysysa ;D

ja akurat nie stawiam na ciężar ciała tylko na obdicie w lustrze i wymiary :)
ale jeśli chodzi o ciężar, to przed ciążą miałam 2 kg mniej

mogę mieć nawet z 5 więcej, tylko w mięśniach ::) nawet bardzo bym tego chciała
tam ;) wiecie gdzie ;) będę intensywnie sie budowała - jeszcze zobaczycie jaki ze mnie fajny facet :D

reklama
martusia_78 pisze:
no to super ;D

Mnie zostalo jeszcze 2 kg do uzyskania wagi sprzed ciazy :) zadowolona jestem ;D bo nic nie robie ;)
Jem jak zwykle i nie cwicze bo mam leniuszka w sobie :p
Ale karmie i pewnie niunia ze mnie wysysa ;D

ja karmiąc Marcela przytyłam :p ;D :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

co prawda w pore się opamietałam i zacisnełam pas , nie jedząc chleba i słodyczy zrzuciłam już pare kilo , ale dziecko raczej ze mnie nic nie wyssało :-[ :-[ :-[

a jak przestane karmic zafunduje sobie plasterki Aniulkowe ;D

ale z Igorem też tak miałam , karmiąc go nie mogłam schudnąć, przestałam karmic moment się laska zrobiłam ;)

Do góry