reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

to nie dla mnie ta robota, ja sie urodziłam w niedzielę i lubię się obijać ;D
tym bardziej wszyscy w rodzinie nie mogą wyjść z podziwu, że nawet dziecko mam spokojne i co śpi w nocy ;D nie przepracuję się :) ;)

reklama
moja mama, której wga nie chciała drgnąć schudła po nich 2 kilo a teraz stosując dietę jakąs tam.... schudła w sumie 5 kilo.

Chyba się skusze to Wam potem powiem ;)

beatka jakbys musiała to byś sie przyzwyczaiła.... najlepsza metoda na odchudzanie pod słońcem.... ;D ;D ;D jak się przyjęłam tam do pracy 7 lat temu ( 2 miesiące przed slubem) to chyba z 10 kilo zgubiłam! Spodnie bez odpinania guzikazdejmowałam ;). Jak po Kubie wrociłam do pracy to miałam figurkę że fiu fiu.... teraz mam siedząca pracę więc odchudzanie gorzej idzie..... ::) :p

mój wynik - 7 kg zrzucone. cholera a miało być 10 :p
chyba się jednak wybiorę do tego gina na badania hormonalne...
bo i ćwiczę przecież i na spacerki latałam 3-godzinne i co? a miało być 10kg nawet w pozycji leżącej, w końcu to 400kkcal dziennie!
no nic, zastanawiam się teraz nad dietą kopenhaską... kurcze musi być jeszcze 3-4kg mniej :mad: :mad: :mad:

beatka spoko! zrzucisz.... ja tez nie mogę dobic do wymarzonej wagi... jeszcze jakieś 3-5 kilo musze zgubić.... zastanawiam sie nad drugą porcją plasterków....

chociaz od tygodnia biorę tabletki anty... może przyspieszą chudnięcie...

beatka a co za dietę stosowałas że tak dużo schudłas?? 7 kilo to niezły wynik. Mnie sie nigdy nie udało dietami tyle zrzucić... no i przez jak długi czas to zrobiłas?

Aniulka pisze:
beatka spoko! zrzucisz.... ja tez nie mogę dobic do wymarzonej wagi... jeszcze jakieś 3-5 kilo musze zgubić.... zastanawiam sie nad drugą porcją plasterków....

chociaz od tygodnia biorę tabletki anty... może przyspieszą chudnięcie...

Aniulka to ile Ty chcesz ważyć? 50 kilo?/ przecież dobrze wygladasz :laugh:
a stosując plasterki robiłaś coś jeszcze że 4 kilo zgubiłaś??/?

u mnie tabletki anty raczej przyspieszały cos innego :p

Beatko 7 kilo ładny wynik , może nie łap się za nastepną diete bo organizm osłabisz ::)

wiem że to nieźle, ale ja bym jeszcze chciała :( marzy mi się figura sprzed ciąży ;D

Aniulka to dieta cambridge - 3 tyg właśnie dziś mijają ::) i miało być 10

marta może moja buzia wygląda szczupło ale waga pokazuje 10 kilo więcej niż 50... jeszcze tylko 3 kilo....

oprócz plasterków nic innego nie stosowałam. One ograniczyły mój apetyt na słodkie i na inne smieci a miałam ochote na zdrowe jedzonko. Tabletki anty po urodzeniu Kuby pomogły mi zrzucic nadmiar kilosków i tłuszczyku.... mam nadzieję że i tym razem tak będzie

beatko napewno te 7 kilo widać! A figura sprzed ciąży.... chmmm ciężka sprawa, bo po ciąży zmieniaja sie nasze kształty... np rozszerzają sie bioderka...

Zaraz poczytam sobie o tej diecie. Może się jednak skuszę.

Aniulko i Beatko przecież Wy już laseczki jesteście szczuplutkie, no ale wiadomo, babie zawsze źle i musi być inaczej niż jest ;) ;D
Ja chyba trochę przytyłam a ponieważ ćwiczyć mi się nie chce bo mam jak beatka - leniwiec jestem okropny, postanowiłam chodzić na masaże odchudzające ::) 8) - koleżanka chodzi i działa - brzuch jej ujędrnili, a o to mi głównie chodzi :)

reklama
ooooooo edyta, tez niezły pomysł!! A jam mam karnet na 6 zabiegów na naszym super basenie... moze zamiast solarium fundne sobie takie masaże. Ile tego trzeba żeby był efekt?

Do góry