reklama
moja mama, której wga nie chciała drgnąć schudła po nich 2 kilo a teraz stosując dietę jakąs tam.... schudła w sumie 5 kilo.
Chyba się skusze to Wam potem powiem
beatka jakbys musiała to byś sie przyzwyczaiła.... najlepsza metoda na odchudzanie pod słońcem.... ;D ;D ;D jak się przyjęłam tam do pracy 7 lat temu ( 2 miesiące przed slubem) to chyba z 10 kilo zgubiłam! Spodnie bez odpinania guzikazdejmowałam . Jak po Kubie wrociłam do pracy to miałam figurkę że fiu fiu.... teraz mam siedząca pracę więc odchudzanie gorzej idzie..... :
Chyba się skusze to Wam potem powiem
beatka jakbys musiała to byś sie przyzwyczaiła.... najlepsza metoda na odchudzanie pod słońcem.... ;D ;D ;D jak się przyjęłam tam do pracy 7 lat temu ( 2 miesiące przed slubem) to chyba z 10 kilo zgubiłam! Spodnie bez odpinania guzikazdejmowałam . Jak po Kubie wrociłam do pracy to miałam figurkę że fiu fiu.... teraz mam siedząca pracę więc odchudzanie gorzej idzie..... :
mój wynik - 7 kg zrzucone. cholera a miało być 10
chyba się jednak wybiorę do tego gina na badania hormonalne...
bo i ćwiczę przecież i na spacerki latałam 3-godzinne i co? a miało być 10kg nawet w pozycji leżącej, w końcu to 400kkcal dziennie!
no nic, zastanawiam się teraz nad dietą kopenhaską... kurcze musi być jeszcze 3-4kg mniej
chyba się jednak wybiorę do tego gina na badania hormonalne...
bo i ćwiczę przecież i na spacerki latałam 3-godzinne i co? a miało być 10kg nawet w pozycji leżącej, w końcu to 400kkcal dziennie!
no nic, zastanawiam się teraz nad dietą kopenhaską... kurcze musi być jeszcze 3-4kg mniej
beatka spoko! zrzucisz.... ja tez nie mogę dobic do wymarzonej wagi... jeszcze jakieś 3-5 kilo musze zgubić.... zastanawiam sie nad drugą porcją plasterków....
chociaz od tygodnia biorę tabletki anty... może przyspieszą chudnięcie...
Aniulka pisze:beatka spoko! zrzucisz.... ja tez nie mogę dobic do wymarzonej wagi... jeszcze jakieś 3-5 kilo musze zgubić.... zastanawiam sie nad drugą porcją plasterków....
Aniulka to ile Ty chcesz ważyć? 50 kilo?/ przecież dobrze wygladasz :laugh:
a stosując plasterki robiłaś coś jeszcze że 4 kilo zgubiłaś??/?
u mnie tabletki anty raczej przyspieszały cos innego
Beatko 7 kilo ładny wynik , może nie łap się za nastepną diete bo organizm osłabisz :
marta może moja buzia wygląda szczupło ale waga pokazuje 10 kilo więcej niż 50... jeszcze tylko 3 kilo....
oprócz plasterków nic innego nie stosowałam. One ograniczyły mój apetyt na słodkie i na inne smieci a miałam ochote na zdrowe jedzonko. Tabletki anty po urodzeniu Kuby pomogły mi zrzucic nadmiar kilosków i tłuszczyku.... mam nadzieję że i tym razem tak będzie
beatko napewno te 7 kilo widać! A figura sprzed ciąży.... chmmm ciężka sprawa, bo po ciąży zmieniaja sie nasze kształty... np rozszerzają sie bioderka...
Zaraz poczytam sobie o tej diecie. Może się jednak skuszę.
oprócz plasterków nic innego nie stosowałam. One ograniczyły mój apetyt na słodkie i na inne smieci a miałam ochote na zdrowe jedzonko. Tabletki anty po urodzeniu Kuby pomogły mi zrzucic nadmiar kilosków i tłuszczyku.... mam nadzieję że i tym razem tak będzie
beatko napewno te 7 kilo widać! A figura sprzed ciąży.... chmmm ciężka sprawa, bo po ciąży zmieniaja sie nasze kształty... np rozszerzają sie bioderka...
Zaraz poczytam sobie o tej diecie. Może się jednak skuszę.
edyta27
O&M
Aniulko i Beatko przecież Wy już laseczki jesteście szczuplutkie, no ale wiadomo, babie zawsze źle i musi być inaczej niż jest ;D
Ja chyba trochę przytyłam a ponieważ ćwiczyć mi się nie chce bo mam jak beatka - leniwiec jestem okropny, postanowiłam chodzić na masaże odchudzające : 8) - koleżanka chodzi i działa - brzuch jej ujędrnili, a o to mi głównie chodzi
Ja chyba trochę przytyłam a ponieważ ćwiczyć mi się nie chce bo mam jak beatka - leniwiec jestem okropny, postanowiłam chodzić na masaże odchudzające : 8) - koleżanka chodzi i działa - brzuch jej ujędrnili, a o to mi głównie chodzi
reklama
Podziel się: