reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
plaster jakiś tam w życiu miałam ;) i nie lubię tego że się brudzi i wogóle ciągnie, bleeee
a tak na poważnie to tych plasterków nie znam ani temu podobnych

aha ::) mówiłam już że nie lubię plastrów? ;) :laugh:
wolę się pogłodzić trochę, teraz normalnie mam takiego powera że mogłabym góry przenosić ;D tzn bardziej w sensie psychicznym, bo jak się zmęczę to trochę mi się kołuje we łbie :p
albo jak pcham wózek pod górę to widzę gwiazdy ::)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ja z racji na 12 godzinny tryb pracy nie mogę się głodzić ani stosować radykalnej diety. Pisałam już kiedyś że przerwy mamy na gwizdek ::)

oj nie.... chociaz na moim dziale nie jest tak źle.... na typowej produkcji, na tzw karuzelach... tam to dopiero mają.... 8 godzin na stojąco, praca tak wyliczona że nie maja czasu nosa wytrzec i czasem nawet przerwy poświęcają żeby sie wyrobic..... jednak do wszystkiego można się przyzwyczaic.... japońska dokładność.....

reklama
Do góry