reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

kinek pisze:
Mel ja na zupkach raczej bym długo nie wytrzymała...zbyt monotonnie i bez smaku. Wolę ugotować własną niskokaloryczną jarzynową.Być może nie schudnę tak szybko, ale jakiś tam efekt w końcu powinien być. ;)

jakiś powinien ;)

ale później po zjedzeniu zupki ;) wrato pamietac o zasadach racjonalego odżywiania się aby nie robić sobie kolejnych zapasów ::) :p ;D

reklama
A ja zatrzymalam sie na 58 kg i koniec. Ani w dol ani w gore nie ruszy... a chcialabym jeszczce z 5 kilo zrzucic. Mam nadzieje ze ten stop jest przejsciowy i jeszcze cos zrzuce.

no to powodzenia Mel, ja też do diety ćwiczę choć nie wolno ;)
Gosiczko to różnie bywa z tymi zastojami ::) a chodzisz dalej na aerobik?

wszysko jest ok ale jak się ich używa jako wspomagania a nie jako metodę odchudzania ::)

wczoraj byliśmy na rowerkach na lotnisku
a na konie dzisiaj nie ide, bo nie ma mojej instruktorki
za tydzień też nie pójdę, bo idę na przyjęcie do mojego chrześniaka

reklama
Do góry