reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

kinek pisze:
Mel ja na zupkach raczej bym długo nie wytrzymała...zbyt monotonnie i bez smaku. Wolę ugotować własną niskokaloryczną jarzynową.Być może nie schudnę tak szybko, ale jakiś tam efekt w końcu powinien być. ;)

jakiś powinien ;)

ale później po zjedzeniu zupki ;) wrato pamietac o zasadach racjonalego odżywiania się aby nie robić sobie kolejnych zapasów ::) :p ;D

reklama
A ja zatrzymalam sie na 58 kg i koniec. Ani w dol ani w gore nie ruszy... a chcialabym jeszczce z 5 kilo zrzucic. Mam nadzieje ze ten stop jest przejsciowy i jeszcze cos zrzuce.

no to powodzenia Mel, ja też do diety ćwiczę choć nie wolno ;)
Gosiczko to różnie bywa z tymi zastojami ::) a chodzisz dalej na aerobik?

wszysko jest ok ale jak się ich używa jako wspomagania a nie jako metodę odchudzania ::)

wczoraj byliśmy na rowerkach na lotnisku
a na konie dzisiaj nie ide, bo nie ma mojej instruktorki
za tydzień też nie pójdę, bo idę na przyjęcie do mojego chrześniaka

reklama
Do góry