reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

reklama
ja sie zapisałam na step, chodziłam przed ciążą ale są tam jakieś nowośći:)))

miałam iść już w zeszłym tygodniu, ale mnie @ dopadł i brzusio bolał

a ja tez w ciazy namietnie wzeralam cytrusy grapefruity i pomarancze ale mi sie tak przejadlo ,ze teraz nawet od soku pomaranczowego mnie odzuca, ale celulitu nie mam- jedyne co mi po ciazy zostalo to male rozstepy na cyckach, szersze biodra no i troche zaduzo skory, ale ogolnie nie nazekam. Ciezko mi sie zabrac za cwiczenie bo nigdy nie ma czasu ale uwazam , ze dobrym sposobem sa spacery ,ja chodze codziennie ok 3 godzin i zgubilam zbedne kilogramy.

Melanie, specjalistko, ratuj !!! Potrzebuję cwiczenia, żeby wysmuklic mięśnie ud i ogólnie wyszczuplic nogi, a mam wrażenie, że po tym aerobiku robią się grubsze i masywniejsze !!! Co ja mam cwiczyc?

Chodzi mi konkretnie o wyszczuplenie tych zaznaczonych na czerwono miejsc  i spalenie zalegającego sadełka:

I proszę się nie nabijac z mojej wizji artystycznej na temat moich grubych ud ;D

reklama
Miłego cwiczenia, aniulka. Ja cwiczę regularnie już kilka dni i mam wrażenie, że są już minimalne efekty, choc nie do końca takie na jakich mi zależy. A i psychicznie lepiej się czuję jak wiem, że cokolwiek robię z moim sadełkiem ;D

Do góry