reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
ja sie zapisałam na step, chodziłam przed ciążą ale są tam jakieś nowośći:)))

miałam iść już w zeszłym tygodniu, ale mnie @ dopadł i brzusio bolał

a ja tez w ciazy namietnie wzeralam cytrusy grapefruity i pomarancze ale mi sie tak przejadlo ,ze teraz nawet od soku pomaranczowego mnie odzuca, ale celulitu nie mam- jedyne co mi po ciazy zostalo to male rozstepy na cyckach, szersze biodra no i troche zaduzo skory, ale ogolnie nie nazekam. Ciezko mi sie zabrac za cwiczenie bo nigdy nie ma czasu ale uwazam , ze dobrym sposobem sa spacery ,ja chodze codziennie ok 3 godzin i zgubilam zbedne kilogramy.

Melanie, specjalistko, ratuj !!! Potrzebuję cwiczenia, żeby wysmuklic mięśnie ud i ogólnie wyszczuplic nogi, a mam wrażenie, że po tym aerobiku robią się grubsze i masywniejsze !!! Co ja mam cwiczyc?

Chodzi mi konkretnie o wyszczuplenie tych zaznaczonych na czerwono miejsc  i spalenie zalegającego sadełka:

I proszę się nie nabijac z mojej wizji artystycznej na temat moich grubych ud ;D

reklama
Miłego cwiczenia, aniulka. Ja cwiczę regularnie już kilka dni i mam wrażenie, że są już minimalne efekty, choc nie do końca takie na jakich mi zależy. A i psychicznie lepiej się czuję jak wiem, że cokolwiek robię z moim sadełkiem ;D

Do góry