reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

madga pisze:
a ja dziś zaczynam z mężusiem tą całą aerobiczną 6 W! Zobaczymy jak pójdzie. Mam nadzieję, że zapału wystarczy na długo ;)
Ale jak się wyćwiczy te kilkadziesiąt dni to co potem???

:D :D :D :D pogadamy jak dojedziesz do "potem" :D trzymam kciuki - zdawaj relacje :) to pomaga utrzymać systematyczność :)

reklama
u mnie cwiczy razem ze mna mama siostra i brat tylko tate nie dało sie namuwic a przydało by mu sie
6miesiac0380hw.jpg

Koreczek ;D ;D ;D

A u mnie 6 leży i czeka nie wiem na co :p
Po tym, jak mąż mnie zapytał : po co ci to? odechciało mi się ;)

Ale on hantelki i pompki to może >:D

Koreczek ja ty będziesz ćwiczyć to tata zajmie się dzidzią.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A u mnie są widoczne efekty diety 1000 kalorii, 3kg mniej w dwa tygodnie
i brzuszek też się widocznie już schował (bez robienia brzuszków, bo się boję po cesarce)
mam takie jedne spodnie, które wisiały na mnie przed ciążą, a po nie mogłam się w nie zmieścic, teraz są dla mnie wyznacznikiem efektów diety

Dziewczynki mam pytanko...czy Wy juz z przyjemnoscia patrzycie na siebie w lustrze? Bo ja o sobie nie moge tego powiedziec :mad:
Do wagi juz prawie wrocilam ale brzunio i schabiki- masakra.
Pomozcie i podpowiedzcie jakies cwiczonka na te czesci ciala, bardziej na schabiki bo o brzuniu juz cos znalazlam.

Jak widzę tylko twarz, to można powiedziec że z przyjemnością :) Ale jak ostatnio zobaczyłam się od tyłu to dostałam myśli samobójczych

KINGUSIA pisze:
Dziewczynki mam pytanko...czy Wy juz z przyjemnoscia patrzycie na siebie w lustrze? Bo ja o sobie nie moge tego powiedziec :mad:
Do wagi juz prawie wrocilam ale brzunio i schabiki- masakra.
Pomozcie i podpowiedzcie jakies cwiczonka na te czesci ciala, bardziej na schabiki bo o brzuniu juz cos znalazlam.
ja mam to samo.... waga spadła cielsko zostało.

Aerobiczną szóstkę zaniedbałam :( :( :( :(

teraz mam pytanie czy wiecie gdzie mozna ściągnąć jakis fajny filmik z ćwiczeniami callanetics???? Taki żeby mozna było ćwiczyc z paniami na filmiku ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Chodziłam kiedyś na takie fajne zajęcia i miałam super smukłą figurke bez cellulitu. Chciałabym znowu ale w mojej dziurze wszędzie tylko aerobic a callaneticsu nigdzie nie ma!!

Błagam, pomózcie!!!!!plizzzzzzzzzzzzzz

Gosiczka pisze:
ja mam tak samo!!!!! a zobaczyłam się w solarium, stroju latem nie ubiore jak mi to zostanie.... same pomarańczowe dziurki i ten worek skóry na brzuchu....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jak widzę tylko twarz, to można powiedziec że z przyjemnością :) Ale jak ostatnio zobaczyłam się od tyłu to dostałam myśli samobójczych

U lipcówek mają linki do aerobiku jakby któraś z was chciała, podkład muzyczny z głosem instruktora który mówi co i jak robic, razem ok. godzinka cwiczeń, ja ściągłam i wiczyłam troszkę, super sprawa

Ja niestety dosc leniwa jestem i mam zrywy na cwiczenie po sesji przed lustrem....niestety zapalu starcza mi na 2 gora 3 dni.
Jedynym pocieszeniem jest dla mnie to ze ominely mnie watpliwe przyjemnosci noszenia na brzuchu sladow ciazowych w postaci rozstepow....a wydawlo mi sie ze tego nie unikne.
Skorka pomaranczowa takze dopadla moje udka :(

reklama
cellulit mam mini mini, ale skóra i tak nie jest tak jędrna jak kiedyś. Za to rozstępy mam koszmarne. No i sadło... porażka :(

Do góry