reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

madga pisze:
a ja dziś zaczynam z mężusiem tą całą aerobiczną 6 W! Zobaczymy jak pójdzie. Mam nadzieję, że zapału wystarczy na długo ;)
Ale jak się wyćwiczy te kilkadziesiąt dni to co potem???

:D :D :D :D pogadamy jak dojedziesz do "potem" :D trzymam kciuki - zdawaj relacje :) to pomaga utrzymać systematyczność :)

reklama
u mnie cwiczy razem ze mna mama siostra i brat tylko tate nie dało sie namuwic a przydało by mu sie
6miesiac0380hw.jpg

Koreczek ;D ;D ;D

A u mnie 6 leży i czeka nie wiem na co :p
Po tym, jak mąż mnie zapytał : po co ci to? odechciało mi się ;)

Ale on hantelki i pompki to może >:D

Koreczek ja ty będziesz ćwiczyć to tata zajmie się dzidzią.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A u mnie są widoczne efekty diety 1000 kalorii, 3kg mniej w dwa tygodnie
i brzuszek też się widocznie już schował (bez robienia brzuszków, bo się boję po cesarce)
mam takie jedne spodnie, które wisiały na mnie przed ciążą, a po nie mogłam się w nie zmieścic, teraz są dla mnie wyznacznikiem efektów diety

Dziewczynki mam pytanko...czy Wy juz z przyjemnoscia patrzycie na siebie w lustrze? Bo ja o sobie nie moge tego powiedziec :mad:
Do wagi juz prawie wrocilam ale brzunio i schabiki- masakra.
Pomozcie i podpowiedzcie jakies cwiczonka na te czesci ciala, bardziej na schabiki bo o brzuniu juz cos znalazlam.

Jak widzę tylko twarz, to można powiedziec że z przyjemnością :) Ale jak ostatnio zobaczyłam się od tyłu to dostałam myśli samobójczych

KINGUSIA pisze:
Dziewczynki mam pytanko...czy Wy juz z przyjemnoscia patrzycie na siebie w lustrze? Bo ja o sobie nie moge tego powiedziec :mad:
Do wagi juz prawie wrocilam ale brzunio i schabiki- masakra.
Pomozcie i podpowiedzcie jakies cwiczonka na te czesci ciala, bardziej na schabiki bo o brzuniu juz cos znalazlam.
ja mam to samo.... waga spadła cielsko zostało.

Aerobiczną szóstkę zaniedbałam :( :( :( :(

teraz mam pytanie czy wiecie gdzie mozna ściągnąć jakis fajny filmik z ćwiczeniami callanetics???? Taki żeby mozna było ćwiczyc z paniami na filmiku ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Chodziłam kiedyś na takie fajne zajęcia i miałam super smukłą figurke bez cellulitu. Chciałabym znowu ale w mojej dziurze wszędzie tylko aerobic a callaneticsu nigdzie nie ma!!

Błagam, pomózcie!!!!!plizzzzzzzzzzzzzz

Gosiczka pisze:
ja mam tak samo!!!!! a zobaczyłam się w solarium, stroju latem nie ubiore jak mi to zostanie.... same pomarańczowe dziurki i ten worek skóry na brzuchu....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jak widzę tylko twarz, to można powiedziec że z przyjemnością :) Ale jak ostatnio zobaczyłam się od tyłu to dostałam myśli samobójczych

U lipcówek mają linki do aerobiku jakby któraś z was chciała, podkład muzyczny z głosem instruktora który mówi co i jak robic, razem ok. godzinka cwiczeń, ja ściągłam i wiczyłam troszkę, super sprawa

Ja niestety dosc leniwa jestem i mam zrywy na cwiczenie po sesji przed lustrem....niestety zapalu starcza mi na 2 gora 3 dni.
Jedynym pocieszeniem jest dla mnie to ze ominely mnie watpliwe przyjemnosci noszenia na brzuchu sladow ciazowych w postaci rozstepow....a wydawlo mi sie ze tego nie unikne.
Skorka pomaranczowa takze dopadla moje udka :(

reklama
cellulit mam mini mini, ale skóra i tak nie jest tak jędrna jak kiedyś. Za to rozstępy mam koszmarne. No i sadło... porażka :(

Do góry