reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

szkoda... ale muzyczka super i pewnie jak potrenuję to mi obraz nie będzie potrzebny.

A macie jakieś z obrazkami???? ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Aniulka pisze:
szkoda... ale muzyczka super i pewnie jak potrenuję to mi obraz nie będzie potrzebny.

A macie jakieś z obrazkami???? ;D ;D ;D ;D ;D

Nie mamy, bo się nam ćwiczyć nie chce ;D ;D ;D Nie mamy motywacji - jak Małysz ;D ;D ;D

hihihi ja mam bardzo silną motywację, zwłaszcza jak się przebieram, rozbieram, i wogóle za każdym razem kiedy widzę się od pasa w dół

Gosiczka pisze:
hihihi ja mam bardzo silną motywację, zwłaszcza jak się przebieram, rozbieram, i wogóle za każdym razem kiedy widzę się od pasa w dół

jak ja się widze od pasa w dół to mam motywację do czegoś innego ;D ;D ;D ;)

a ja sie wczoraj zmotywowalam i zaczelam cwiczyc 6 Weidera, wprowadzilam szlaban na slodycze i zaraz jade kupic sobie dres bo zamierzam biegac popoludniami :)

a ja stwierdzam po pierwszym dniu w pracy, ze aerobik juz mi nie będzie potrzebny. Kilka dni w pracy i będe jak nowa.... nie ma to jak praca w ruchu. Chyba już od wczoraj zgubiłam kilka gramów... kilo-gramów????

reklama
Do góry