reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

dzięki gosiczka, zaraz lece do lipcówek.

Dziewczyny, Wy jestescie po jednym dzieciaczku i jestescie młodziutkie więc wrócicie do dawnej formy... niestety po drugim sprawa wygląda trochę gorzej.... zwłaszcza jak się miało mega brzuch w ciąży, w pępku 115cm!!!!

reklama
Wiesz Aniulka mam czasem takie mysli.....za 2,3 lata bedzie druga dzidzia, duzy brzuch dodatkowe kilogramy itd.....wiec moze sie teraz zbytnio nie meczyc z powrotem do figury skoro radosc z niej tak krotko potrwa a pozniej znow ten sam klopot :p

Gosiczka ja chyba tez z tego linku skorzystam, choc nie cierpie sama cwiczyc :(

kupiłam niedawno oliwke do masażu Ziaji z kompleksem antycelulliuit
fajna sprawa, niedroga, ładnie pachnie, ciało po niej gładziutkie
co do cellulitu to nie wiem narazie za krótko stosuje ;D

marta3x pisze:
no własnie Aniulka
ja boje się patrzeć w lustro
depresji bym dostała
Musimy trzymac się razem babcie emerytki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Jezu! za kilka miesięcy trzydziecha mi stuknie ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Kingusia nie mysl w ten sposób bo im jędrniejsze i bardziej zadbane ciałko bedziesz miała teraz tym łatwiej bedzie Ci pozbyc się nadmiaru po drugim dziecku.

Ja miałam przerwę 5 lat miedzy ciążami i szału bym dostała mając okropne wielorybie cielsko..... teraz też dosyć szybko wróciłam do siebie no prawie do siebie.... zostało yulko dużo skóry ale ogólnie w ciuchcach wyglądam całkiem znosnie ;)

teraz mnie olsniło!!!! Na cellulit dobrze jest jeść grapefruity (dobrze napisałam??) na poczatku ciąży sie zażeralam tym owocem i pomarańczka nie miałam... potem się przejadłam i teraz wylazło badziewie

reklama
Aniulka pisze:
teraz mnie olsniło!!!! Na cellulit dobrze jest jeść grapefruity (dobrze napisałam??) na poczatku ciąży sie zażeralam tym owocem i pomarańczka nie miałam... potem się przejadłam i teraz wylazło badziewie
]
ja tez na poczatku ciąży jadłam a najsmieszniejsze jest to ze ich nie lubie ;D

Do góry