reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

dzięki gosiczka, zaraz lece do lipcówek.

Dziewczyny, Wy jestescie po jednym dzieciaczku i jestescie młodziutkie więc wrócicie do dawnej formy... niestety po drugim sprawa wygląda trochę gorzej.... zwłaszcza jak się miało mega brzuch w ciąży, w pępku 115cm!!!!

reklama
Wiesz Aniulka mam czasem takie mysli.....za 2,3 lata bedzie druga dzidzia, duzy brzuch dodatkowe kilogramy itd.....wiec moze sie teraz zbytnio nie meczyc z powrotem do figury skoro radosc z niej tak krotko potrwa a pozniej znow ten sam klopot :p

Gosiczka ja chyba tez z tego linku skorzystam, choc nie cierpie sama cwiczyc :(

kupiłam niedawno oliwke do masażu Ziaji z kompleksem antycelulliuit
fajna sprawa, niedroga, ładnie pachnie, ciało po niej gładziutkie
co do cellulitu to nie wiem narazie za krótko stosuje ;D

marta3x pisze:
no własnie Aniulka
ja boje się patrzeć w lustro
depresji bym dostała
Musimy trzymac się razem babcie emerytki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Jezu! za kilka miesięcy trzydziecha mi stuknie ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Kingusia nie mysl w ten sposób bo im jędrniejsze i bardziej zadbane ciałko bedziesz miała teraz tym łatwiej bedzie Ci pozbyc się nadmiaru po drugim dziecku.

Ja miałam przerwę 5 lat miedzy ciążami i szału bym dostała mając okropne wielorybie cielsko..... teraz też dosyć szybko wróciłam do siebie no prawie do siebie.... zostało yulko dużo skóry ale ogólnie w ciuchcach wyglądam całkiem znosnie ;)

teraz mnie olsniło!!!! Na cellulit dobrze jest jeść grapefruity (dobrze napisałam??) na poczatku ciąży sie zażeralam tym owocem i pomarańczka nie miałam... potem się przejadłam i teraz wylazło badziewie

reklama
Aniulka pisze:
teraz mnie olsniło!!!! Na cellulit dobrze jest jeść grapefruity (dobrze napisałam??) na poczatku ciąży sie zażeralam tym owocem i pomarańczka nie miałam... potem się przejadłam i teraz wylazło badziewie
]
ja tez na poczatku ciąży jadłam a najsmieszniejsze jest to ze ich nie lubie ;D

Do góry