Kasienkaol
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam też 2 w maju
Kurczę nie wiem czy tu są jakieś mamcie? Chyba większość czeka na pierwsze to nie wiem czy coś doradzimy. Ale wysłuchamy!Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was Kurcze powiem Wam,że nachodzą mnie wątpliwości czasem czy chce mieć drugie dziecko...Najczęściej kiedy mamy jakiś ciężki czas z mężem w wychowaniu naszej córki i kiedy sami jesteśmy zmęczeni,że jedyne o czym myślimy to chwila ciszy w samotności i nieprzerwany sen...
Ten lęk po części wiąże się ze staraniami, bo niestety 2 lata intensywnych starań miały wpływ na moją psychikę jak również na związek i myślę sobie,że skoro tak trudno było zajść za pierwszym razem to teraz też nie będzie lepiej...Kurczę nie wiem czy tu są jakieś mamcie? Chyba większość czeka na pierwsze to nie wiem czy coś doradzimy. Ale wysłuchamy!
Wytrwaliscie tyle wspólnie gratuluje!Ten lęk po części wiąże się ze staraniami, bo niestety 2 lata intensywnych starań miały wpływ na moją psychikę jak również na związek i myślę sobie,że skoro tak trudno było zajść za pierwszym razem to teraz też nie będzie lepiej...
Szczerze współczuję - też już takie miewałam. Dzisiaj lekarz wdrożył u mnie htz z uwagi na mój, szorujący w tym cyklu po dnie, estradiol - żeby i mój nie trwał tyle, co Twój obecny.Dziś 3 dzień po odstawieniu dupka i 62 dzień cyklu…niech to już się skończy proszę ile można czekać!