reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

:)

Załączniki

• IMG_9138.jpeg
    IMG_9138.jpeg
    27,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 🌼 Kurcze powiem Wam,że nachodzą mnie wątpliwości czasem czy chce mieć drugie dziecko...Najczęściej kiedy mamy jakiś ciężki czas z mężem w wychowaniu naszej córki i kiedy sami jesteśmy zmęczeni,że jedyne o czym myślimy to chwila ciszy w samotności i nieprzerwany sen...

Dziewczyny a czytałyście może jakaś książkę która was podniosła jakoś fajnie na duchu?
:)
Młodsza siostra mojego przyjaciela ma 21 lat (!) rozstała się z facetem i biedna myśli, ze już nic chyba ja w życiu nie spotka i nie ma planu na siebie i w ogóle kryzys (naszczescie to żadne stany depresyjne etc) szukam takiej fajnej rozwojowej książki co by dało jej trochę wiary w siebie i wiatru w skrzydła 🤗
Wyrozumiałości i miłości dla siebie samej, zrozumienia ze nie jest sama w takich myślach. Ale tez wiecie żeby nie była taka bardziej jak dla nastolatki, w końcu to już dorosła kobieta

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 🌼 Kurcze powiem Wam,że nachodzą mnie wątpliwości czasem czy chce mieć drugie dziecko...Najczęściej kiedy mamy jakiś ciężki czas z mężem w wychowaniu naszej córki i kiedy sami jesteśmy zmęczeni,że jedyne o czym myślimy to chwila ciszy w samotności i nieprzerwany sen...
Kurczę nie wiem czy tu są jakieś mamcie? Chyba większość czeka na pierwsze 🙁 to nie wiem czy coś doradzimy. Ale wysłuchamy! :)

Kurczę nie wiem czy tu są jakieś mamcie? Chyba większość czeka na pierwsze 🙁 to nie wiem czy coś doradzimy. Ale wysłuchamy! :)
Ten lęk po części wiąże się ze staraniami, bo niestety 2 lata intensywnych starań miały wpływ na moją psychikę jak również na związek i myślę sobie,że skoro tak trudno było zajść za pierwszym razem to teraz też nie będzie lepiej...

Ten lęk po części wiąże się ze staraniami, bo niestety 2 lata intensywnych starań miały wpływ na moją psychikę jak również na związek i myślę sobie,że skoro tak trudno było zajść za pierwszym razem to teraz też nie będzie lepiej...
Wytrwaliscie tyle wspólnie ❤️ gratuluje!
A myślałaś o terapeucie dla par? Naprawdę pary z tego korzystają jako właśnie wsparcie w drodze, wcale nie tylko wtedy gdy już jest problem, gdy coś się psuje. Tak jak idzie się do terapeuty by sobie pomoc przez coś przejść, tak samo tu :)
Bo na pewno bo takich staraniach, mogły zostać lęki, jakieś nieprzepracowane sytuacje.
Mogłabym napisać ze zawsze są gorsze dni, potem przychodzą lepsze…ale przecież na pewno doskonale to wiesz sama. A to ze się umie podnieść samemu nie znaczy, ze nie jest nadal ciężko i ze wspomnienia tych gorszych chwil nie zostają w głowie.

reklama
Dziś 3 dzień po odstawieniu dupka i 62 dzień cyklu…niech to już się skończy proszę 🙏 ile można czekać!
Szczerze współczuję - też już takie miewałam. Dzisiaj lekarz wdrożył u mnie htz z uwagi na mój, szorujący w tym cyklu po dnie, estradiol - żeby i mój nie trwał tyle, co Twój obecny.

Do góry