reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Niedawno któraś z dziewczyn pisała o lodach o smaku popcornu. Dziś kupiłaś sobie w biedrze. Muszę przyznać że jest zajebisty. Zdeko mnie po nim zemdlilo bo dosyc słodki ale pyszny. Polecam 😁

reklama
Właśnie mi się przypomniało że przecież miałam iść dzisiaj na proga 🙈 cały czas myślałam że jest dziś wtorek. No cóż, może mi też wykupiony progesteron zostanie do wykorzystania jak pójdę kiedyś betę zrobić 😁 a mam 7dpo więc jutro chyba już coś zatestuje. Jeszcze na dodatek tak mnie znienacka wzięło, mdli i biegunka wjechała. To musi być cionsz 😅

Właśnie mi się przypomniało że przecież miałam iść dzisiaj na proga 🙈 cały czas myślałam że jest dziś wtorek. No cóż, może mi też wykupiony progesteron zostanie do wykorzystania jak pójdę kiedyś betę zrobić 😁 a mam 7dpo więc jutro chyba już coś zatestuje. Jeszcze na dodatek tak mnie znienacka wzięło, mdli i biegunka wjechała. To musi być cionsz 😅
na pewno tak jest!

Dziewczyny przepraszam że tak ciągle o sobie ale mam pytanie do tych co przeszły biochemiczna ciążę - jak wyglądało krwawienie? Czy nie powinno to wyglądać jak normalny okres ?
Pytam bo rano bolał mnie brzuch dostałam krwawienia, bez skrzepów a później już nic....chodzę z czystą wkładką, nic mnie już nie boli i nie wiem czy to koniec już? Czy to się rozkręci? Chciałam wyjść z córką na plac ale boję się 🙈 czy zaraz jakiegoś potoku nie dostanę czy coś....
Jeżeli to ciąża biochemiczna i beta była niska to poronienie będzie wyglądało jak mocniejszy okres. Boleć nie powinno jakoś bardziej. I na takim etapie nie powinnaś wymagać interwencji lekarza.
U mnie ciąża 5+3, gdybym nie wiedziała, że jestem w ciąży to potraktowałabym to jako obfitszy okres, spóźniony o 10/14 dni. Chlusnęło ze mnie krwią w ciągu 2-3 godzin od bóli krzyżowych.
Musisz dostać krwawienia aby całe endometrium się złuszczyło.

Jeżeli to ciąża biochemiczna i beta była niska to poronienie będzie wyglądało jak mocniejszy okres. Boleć nie powinno jakoś bardziej. I na takim etapie nie powinnaś wymagać interwencji lekarza.
U mnie ciąża 5+3, gdybym nie wiedziała, że jestem w ciąży to potraktowałabym to jako obfitszy okres, spóźniony o 10/14 dni. Chlusnęło ze mnie krwią w ciągu 2-3 godzin od bóli krzyżowych.
Musisz dostać krwawienia aby całe endometrium się złuszczyło.
Dziękuję, liczyłam właśnie ze to będzie zwykły może mocniejsze okres ale krwawiłam dobre 2 godziny rano i koniec, od paru godzin nic nie leci, nic już nie boli. Wzięłam ciepły prysznic zby rozkręcić. Wszędzie właśnie czytam że to powinno być okresowe krwawienie a tu taki przestój....

Dziewczyny, myślicie, że przeziębienie może mieć negatywny wpływ na ewentualną implantację? Jakiś słów pokrzepienia szukam, bo się martwię 😞

reklama
Do góry