reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Niedawno któraś z dziewczyn pisała o lodach o smaku popcornu. Dziś kupiłaś sobie w biedrze. Muszę przyznać że jest zajebisty. Zdeko mnie po nim zemdlilo bo dosyc słodki ale pyszny. Polecam 😁

reklama
Właśnie mi się przypomniało że przecież miałam iść dzisiaj na proga 🙈 cały czas myślałam że jest dziś wtorek. No cóż, może mi też wykupiony progesteron zostanie do wykorzystania jak pójdę kiedyś betę zrobić 😁 a mam 7dpo więc jutro chyba już coś zatestuje. Jeszcze na dodatek tak mnie znienacka wzięło, mdli i biegunka wjechała. To musi być cionsz 😅

Właśnie mi się przypomniało że przecież miałam iść dzisiaj na proga 🙈 cały czas myślałam że jest dziś wtorek. No cóż, może mi też wykupiony progesteron zostanie do wykorzystania jak pójdę kiedyś betę zrobić 😁 a mam 7dpo więc jutro chyba już coś zatestuje. Jeszcze na dodatek tak mnie znienacka wzięło, mdli i biegunka wjechała. To musi być cionsz 😅
na pewno tak jest!

Dziewczyny przepraszam że tak ciągle o sobie ale mam pytanie do tych co przeszły biochemiczna ciążę - jak wyglądało krwawienie? Czy nie powinno to wyglądać jak normalny okres ?
Pytam bo rano bolał mnie brzuch dostałam krwawienia, bez skrzepów a później już nic....chodzę z czystą wkładką, nic mnie już nie boli i nie wiem czy to koniec już? Czy to się rozkręci? Chciałam wyjść z córką na plac ale boję się 🙈 czy zaraz jakiegoś potoku nie dostanę czy coś....
Jeżeli to ciąża biochemiczna i beta była niska to poronienie będzie wyglądało jak mocniejszy okres. Boleć nie powinno jakoś bardziej. I na takim etapie nie powinnaś wymagać interwencji lekarza.
U mnie ciąża 5+3, gdybym nie wiedziała, że jestem w ciąży to potraktowałabym to jako obfitszy okres, spóźniony o 10/14 dni. Chlusnęło ze mnie krwią w ciągu 2-3 godzin od bóli krzyżowych.
Musisz dostać krwawienia aby całe endometrium się złuszczyło.

Jeżeli to ciąża biochemiczna i beta była niska to poronienie będzie wyglądało jak mocniejszy okres. Boleć nie powinno jakoś bardziej. I na takim etapie nie powinnaś wymagać interwencji lekarza.
U mnie ciąża 5+3, gdybym nie wiedziała, że jestem w ciąży to potraktowałabym to jako obfitszy okres, spóźniony o 10/14 dni. Chlusnęło ze mnie krwią w ciągu 2-3 godzin od bóli krzyżowych.
Musisz dostać krwawienia aby całe endometrium się złuszczyło.
Dziękuję, liczyłam właśnie ze to będzie zwykły może mocniejsze okres ale krwawiłam dobre 2 godziny rano i koniec, od paru godzin nic nie leci, nic już nie boli. Wzięłam ciepły prysznic zby rozkręcić. Wszędzie właśnie czytam że to powinno być okresowe krwawienie a tu taki przestój....

Dziewczyny, myślicie, że przeziębienie może mieć negatywny wpływ na ewentualną implantację? Jakiś słów pokrzepienia szukam, bo się martwię 😞

reklama
Do góry