wrobelmm
Fanka BB :)
Najważniejsze jest to, że postanowiłaś zawalczyć o siebie i swoje zdrowie, zarówno fizyczne jak i psychiczne. Bardzo dużo przeszłaś w ostatnim czasie i byłaś w tym bardzo dzielnaDziewczyny, wpadam tylko na chwilkę do Was żeby się pożegnać i pogratulować wszystkich podwójnych kresek i pozytywnych bet. Życzę nudnych 9 miesięcy dziewczyny!
Całej reszcie życzę, żeby jak najszybciej ujrzały wymarzone kreski i pozytywne bety
Po długich przemyśleniach podjęłam decyzję (póki co sama - jestem przed rozmową z mężem która będzie najtrudniejszą w moim życiu) o zakończeniu starań. Biorę na bary fakt, że nasza rodzina już się nie powiększy, nie mam na to sił ani fizycznie ani psychicznie. Najważniejsze w tej chwili dla mnie to zadbać właśnie o psychikę i rodzinę, którą już mam.
Będę zaglądać na forum, jestem po naprawdę wielu przejściach więc jeśli któraś z Was będzie potrzebowała wsparcia lub odpowiedzi na jakieś pytania - albo tak po prostu pogadać jak przy kawie - to walcie na PW. Zawsze w miarę możliwości będę starała się pomóc
@wrobelmm wypisz mnie proszę z ławeczki.
TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE KCIUKI! JESZCZE BĘDZIE PIĘKNIE
Życzę Ci spokoju i abyś na nowo potrafiła być w pełni szczęśliwa - w takim stanie osobowym, jaki macie. Trzymaj się ciepło i pamiętaj, że jeśli tylko będziesz chciała pogadać, to zawsze gdzieś tutaj nas znajdziesz