wrobelmm
Fanka BB :)
Koniecznie weź jakieś środki na ten ból, żebyś się nie musiała męczyć.Jak się dziś czujecie? Mnie od wczoraj okropnie boli głowa aż mnie mdli… przeciwbólowe nie pomagają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie weź jakieś środki na ten ból, żebyś się nie musiała męczyć.Jak się dziś czujecie? Mnie od wczoraj okropnie boli głowa aż mnie mdli… przeciwbólowe nie pomagają
nic nie pomagaKoniecznie weź jakieś środki na ten ból, żebyś się nie musiała męczyć.
Ja mam dokładnie odwrotnie - nie pamiętam kiedy ostatnio korzystałam z biblioteki (zbiorów online nie liczę) i wszystkie książki kupuję.Ja kiedyś chciałam pracować w bibliotece, ale rodzina mi to wybiła z głowy.
Ja książek nie kupuje, korzystam z bibliotek. Czasem na jakimś dworcu czy coś mi się zdarzało.
To może czas na wizytę u neurologa? Taki ból głowy nie jest czymś, co można zostawić "same sobie".nic nie pomaga
Z tego co mi wiadomo, powinmo się mieć wynik odpowiadający wadze, ale ja mam 18 przy wadze 50 takżeFerrytyna 39ng/ml przy normie 13-150 to pewnie słabo?
Ja mam 30 piona!Ferrytyna 39ng/ml przy normie 13-150 to pewnie słabo?
Ja od dwóch miesięcy na coś chorujeczyli gdybym była całkiem zdrowa to miałabym jeszcze niżej???Z tego co mi wiadomo, powinmo się mieć wynik odpowiadający wadze, ale ja mam 18 przy wadze 50 także
Pamiętaj ze nie badamy przy lub zaraz po infekcjach bo jest białkiem fazy ostrej. Mi tydzień po infekcji jeszcze wyszła zawyżona (36)
Tak, ferrytyna podnosi się przy stanach zapalnych :/ ja miałam 36 a dwa miesiące później, badana już na spokojnie - 18. Także można niezle zafałszować wynik niestety, jeśli jesteś ciagle chora - lampka zapalna.Ja od dwóch miesięcy na coś chorujeczyli gdybym była całkiem zdrowa to miałabym jeszcze niżej???