reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

A masz udokumentowane rok niepłodności Czy co tam to trzeba?
Pytam bo u mnie się obawiam że to co mam to będzie niewystarczające i będę musiała czekać do nowego roku aa też mam szybko spadające amh
W lipcu tamtego roku zaczęłam chodzić do gin i stymulowac cykle, robić badania. W zasadzie z każdego miesiąca mam dokument o monitoringach i z robionych badań na wizyty. Więc u mnie idealnie rok minie w czerwcu. Myślałam że jakoś czas CP będzie odejmowany ale wczoraj gin mówiła że w moim przypadku to trochę pokazuje też na możliwy czynnik jajowodowy. Plus w grudniu kiedy zaszłam miałam drożność.

reklama
Oo, a jakie fantasy? 😊 Ja też bardzo lubię. U mnie króluje Sanderson chyba 🤔 Podobała mi się też Trudi Canavan. Na półce czeka Grzędowicz (Pan Lodowego Ogrodu) i Erikson (kiedyś przeczytałam pierwsze 3 tomy z serii Malazańskiej Księgi Poległych, wydawnictwo MAG wznowiło wydanie i postanowiłam do nich wrócić i kupić wszystkie, brakuje mi 4).
Nie wspominając już o takim klasyku, jakim jest J.R.R. Tolkien 😉
Sanderson czeka na półce, a Trylogia Czarnego Maga to jedna z moich ulubionych książek. 😍 Mam w domu ze 300 książek z czego 200 to fantastyka.
Mogę polecić Jaya Kristoffa jak jeszcze nie znasz. :) to mój ostatnio top. 😍

Oo, a jakie fantasy? 😊 Ja też bardzo lubię. U mnie króluje Sanderson chyba 🤔 Podobała mi się też Trudi Canavan. Na półce czeka Grzędowicz (Pan Lodowego Ogrodu) i Erikson (kiedyś przeczytałam pierwsze 3 tomy z serii Malazańskiej Księgi Poległych, wydawnictwo MAG wznowiło wydanie i postanowiłam do nich wrócić i kupić wszystkie, brakuje mi 4).
Nie wspominając już o takim klasyku, jakim jest J.R.R. Tolkien 😉
Tolkien jest zdecydowanie na czele peletonu <3 Lubimy też Lovecrafta, pies nie bez powodu nazywa się Diuna, Grzędowicza, Pilipiuka, Sapkowskiego, polskich pisarzy post-apo z Fabryki Słów, długo by wymieniać... Jesteśmy oboje dość zgodnymi gamerami-nerdami, więc i na ścianach wiszą mapy z ulubionych gier, astronomiczne bajery małża i... Michael Schumacher :D

U mnie wyzwanie też zaliczone! 💪🏻 Zakwasy w udach już solidne, mięśnie brzucha czuję jak się podnoszę z pozycji leżącej, ale się jeszcze nie poddaję 🙈

@dorota8 @anyżowa @wrobelmm jak u Was dzisiaj? 😊
Tak, zrobione wczorajsze, dzisiejsze zrobię wieczorem🙂
Stron naprodukowałyście🫣 a u mnie trochę krucho z czasem , postaram się dzisiaj nadrobić zaległości forumowe.

reklama
Do góry