Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za odpowiedz . Patrzyłam ten suplement nie ma w nim inozytolu, to już sama nie wiemPregna to szajs , ma w składzie kwas foliowy a bierze się foliany. I jeszcze jakiś jeden składnik był w pregnie, którego nie pamiętam a działa niekorzystnie. Pueria uno lepiej, a najlepiej osobno kupić sobie witaminy i wysycic organizm. Bardzo ważna jest omega 3 ,jod i magnez. No i Wit d 3.
W innym, synevo, ale probówkę wieźli w obu 180 km dalej. No ale faktem jest ze suplementuje od tamtego czasu sporo, więc może to też ma wpływ. Jak mam się cieszyć, to się cieszęnie, nie wskazuje. To może być po prostu błąd któregoś z labów. Gdzie oznaczalas poprzednio?
Może ogarnijcie sobie jakiś nocleg i wykorzystajcie tą wizytę na zwiedzanie Katowic?I zapisałam się z mężem właśnie na te badania genetyczne do Katowic, termin mamy na 05.06. To czeka nas wycieczka, 630 km w jedną stronę by pobrali krew
Tak będzie zdecydowanie, nie ma szans na dojazd i powrót tego samego dnia fajnie, ja się cieszę, bo w Katowicach jeszcze nie byliśmy.Może ogarnijcie sobie jakiś nocleg i wykorzystajcie tą wizytę na zwiedzanie Katowic?